SELAHATTIN ABİMİZİN DİKKATİNE JUMBOCULAR FOT YAYINLAMASIN

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SELAHATTİN ABİCİM BUNLAR FOTO KOYUNCA HASTALAR OLUYORUM MAAŞALLAH YADA STRES TOPU ADAM SATILIK ŞHOV JUMBO YAZIYOY BİR BAKIYORUZKİ SELAMÜN ALEYKÜM ALAKASI YOK GELDE HASTA OLMA AMA ADAM GİBİ BİR JUMBODA GÖRDÜMMÜ SANKİ KERATALAR NİSPET YAPAR GİBİ ÖYLE KENDİLERİNE BAKTIRIYORLARKİ HELAL OLSUN DİYORUM AMA HA BİRAZDA KISKANMIYOR DEĞİLİM MAAŞALLAH  smilekDİĞER JUMBO MERAKLILARI DA FİKİRLERİNİ BEYAN EDECEKLERDİR smileki smileki

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal abi bu jumbolar okadar tatlıki hele yavruları günümün yarısını karşılarında çay içerek geçiriyorum içtiğim çayı düşünün smileki en az iki demlik dolusu.Az önce gene çay istedim hanımın cevabı  yeter artık az önce içtin ya. alkisd alkisd

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SELAHATTİN ABİCİM BUNLAR FOTO KOYUNCA HASTALAR OLUYORUM MAAŞALLAH YADA STRES TOPU ADAM SATILIK ŞHOV JUMBO YAZIYOY BİR BAKIYORUZKİ SELAMÜN ALEYKÜM ALAKASI YOK GELDE HASTA OLMA AMA ADAM GİBİ BİR JUMBODA GÖRDÜMMÜ SANKİ KERATALAR NİSPET YAPAR GİBİ ÖYLE KENDİLERİNE BAKTIRIYORLARKİ HELAL OLSUN DİYORUM AMA HA BİRAZDA KISKANMIYOR DEĞİLİM MAAŞALLAH  smilekDİĞER JUMBO MERAKLILARI DA FİKİRLERİNİ BEYAN EDECEKLERDİR smileki smileki
  Kemal abi maharet parayla satın alınmış büyük kuşların resimlerini yayınlamak degilki...Maharet kendi kümesinde ürettigin yavru Şhow jumbo  kuşların resimlerini yayınlamak..

tolgacaner

Üyemiz
Adı
TOLGA
Soyadı
CANER
Sanada verelim abicim sende yap bak bende var yoluyayım sana mutlu edelım senı

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Kemal abi sana inat al sana yavru jumbo.yakında gelde digerlerinide canlı gör. :D :D

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
    Kemal abi sana inat bir daha. :D ;D Bu arada sana inat yapıcam diye ilk defa bir siteye resim yükledim. smileki

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Şakası bir yana, insanların nazarının değdiğine inanıyorum. O yüzden her güzel fotoğraf görüldüğünde maşallah denmesi en güzeli. Ve bu show kuşlarını Allah herkese nasip etsin. Gerçekten çok narin ve güzel kuşlar.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
kemal abi yine çoğu kişiye tercuman olmuş bende istiyorum bir ara bir iki çift hepsine maşallah nazar değmesin