SELAHATTİN ABİYE ZİYARET 07,08,2011 (CİHAN ABİ ve BEN CİHAT )

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
Pazar günü gerçekleştirdiğimiz ziyaretten dolayı gerçekten çok mutluyuz .Allah razı olsun selahattin abide bizi çok iyi karşıladı güzel bir gündü ......   

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Selahattin abiye misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim gerçekten bizi çok güzel ağırladı benim bitmek bilmeyen ve halen aklımda kalan sorularıma sabırla ve içtenlikle cevap verdi ve merakla baktığım herşeyi ben soruyu sormadan yanıtlamaya başladı ..Kuşların hepsi ve üretimhane çok güzeller maşallah orada olmak o atmosferi yaşamak inanın anlatılmaz bir duygu Selahattin abi yakından hem daha genç hemde daha espriliydi cana yakın babacan bir abimiz ALLAH razı olsun...  Ayrıca ondan almış olduğum sapsarı lutino kuş için çok ama çok teşekkür ediyorum bu kuş bu ailede çok sevildi maşallahı var abi ... squint

Ayrıca Yılmaz KURŞUN ,Cemal TANIŞ,Akın AKIN ve muhabbet üretimine yeni başlayan Hüseyin beylerle yakınen tanışma şerefine ulaştık ...

SELAHATTİN ABİ SAYESİNDE YILMAZ USTAM VE AKIN BEYLE BİREBİR TANIŞMA FIRSATI BULDUM GERÇEKTEN ÇOK SAMİMİ VE CANDAN İNSANLAR ...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Allah c.c. nazarlardan saklasın muhabbetinizi arttırsın.
Abi özlemişiz seni şu resimlerde olmasa....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Üreticileri bir arada görmek güzel. Allah muhabbetinizi arttırsın.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
cihat yavaş yavaş camianın içine girmeye başladın.bu iş uyuşturucu gibi alıştımı bırakamazsın.sen selahattin abinin yanına gitmekle yüksek dozu vurmuşsun.artık kurtuluşun yok.oraya giden üretimhaneyi açıyor.dostluğunuz daim olsun.

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Allah muhaabbetinizi arttırsın Cihan , bende Beykoz'daki yarışmada bi sarı almıştım Selahattin abiden maaşallah 2 haftada eş tuttu 1 haftadırda yuvalık hazırlığı yapıyor. Allah razı olsun Selahattin abiden inşallah senin kuşunda en yakın zamanda eş tutar :)

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Cihan seninle tanıştığıma çok memnun oldum ufak bir işim çıktı sizden ayrılmak zorunda kaldım tekrar geldim pazarda yoktunuz selahattin abiyi aradım nerdesiniz diye aşağı üretimhaneye gidiyoruz dedi oraya geldim ama siz gitmişsiniz.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah çok güzel görüntüler Allah dostşuğunuzu daim etsin Sonunda kuşuda kaptın Cihan hadi iyisin

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
ALLAH muhabbetinizi artırsın dostlığunuz daim olsun.çok güzel kareler  sohbetiniz bol muhabbetiniz daim olsun...... alkisd

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Cihad hangi ara çektin o resimleri :) Bende çok memnun oldum yüzyüze tanıştığımıza. Uzun zamandır bende selahattin abinin yanına uğrayamıyordum. Güzel bir gündü. İnşallah daha çok görüşürüz. :)

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Istanbula geldigimde bende ziyaret etmeyi cok isterim selahattin abiyi mukemmel bi uretimhane goruldugu kadariyla

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Cihan seninle tanıştığıma çok memnun oldum ufak bir işim çıktı sizden ayrılmak zorunda kaldım tekrar geldim pazarda yoktunuz selahattin abiyi aradım nerdesiniz diye aşağı üretimhaneye gidiyoruz dedi oraya geldim ama siz gitmişsiniz.
bende memnun oldum ustam önemli değil iş bu geniş bir zamanda yine görüşürüz ....!

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Akın AKIN' Alıntı:
Cihad hangi ara çektin o resimleri :) Bende çok memnun oldum yüzyüze tanıştığımıza. Uzun zamandır bende selahattin abinin yanına uğrayamıyordum. Güzel bir gündü. İnşallah daha çok görüşürüz. :)
valla Akın ustam bende otobüse bindiğimizde gördüm abi resim çektim orada oturuken dedi sevindim ...!