SELAHATTİN ABİYE ZİYARET 07,08,2011 (CİHAN ABİ ve BEN CİHAT )

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
cihat yavaş yavaş camianın içine girmeye başladın.bu iş uyuşturucu gibi alıştımı bırakamazsın.sen selahattin abinin yanına gitmekle yüksek dozu vurmuşsun.artık kurtuluşun yok.oraya giden üretimhaneyi açıyor.dostluğunuz daim olsun.
zeki abi aynen öyle oldu kuşum yok ama sevgim tam.Allah ilerde üretimhane kurmayı nasip ederde bende bu sevdayı ilerletirim  alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
Akın AKIN' Alıntı:
Cihad hangi ara çektin o resimleri :) Bende çok memnun oldum yüzyüze tanıştığımıza. Uzun zamandır bende selahattin abinin yanına uğrayamıyordum. Güzel bir gündü. İnşallah daha çok görüşürüz. :)
abi baktım muhabbet koyu kimseyede demedim kameraya bakın böyle daha iyi oldu doğallık tam  alkisd alkisd alkisd

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Güzel bir gündü. Keşke daha fazla kalabilseydiniz yahut ben erken gelebilseydim..
    Cihan lutino'n hayırlı olsun; dilerim torunlarını da görürsün..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Güzel bir gündü. Keşke daha fazla kalabilseydiniz yahut ben erken gelebilseydim..
    Cihan lutino'n hayırlı olsun; dilerim torunlarını da görürsün..

ZAMANIMIZ OLSAYDI DAHA GÜZEL OLURDU ABİ RAMAZAN DOLAYISIYLA ÇAYINIZI İÇEMEDİM AMA BİR DAHAKİ SEFERE İÇECEĞİM ÇAYDAN BİR BARDAK FAZLA İÇECEĞİM ..:)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
abi ben çok şeker atarım ama sizden olunca çay o çaya şekere gerek yok o tadı unutamayız sağolasın abi ama şimdi aklımdan geçen elimde ince belli bardak karşımda senin kuşlar süper bir fotoğraf olurdu  ;)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Maşallah maşallah.Foruma uzun zamandır girmiyorum ama gördümki dostlar biribirlerini ziyareti aksatmıyorlar.ALLAH ağzımızın tadını bozmasın...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
dostluğunuz daim olsun, foroğraflarda güzel çıkmış. Darısı başımıza  :)