SELAM ARKADAŞLAR BEN ÖNER

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
SELAM ARKADAŞLAR BEN ÖNER 27 YAŞINDAYIM ASLEN ERZURUMLUYUM AMA 10 YILDIR İZMİRDE YAŞIYORUM DEVLET HASTANESİNDE ÖZEL GÜVENLİK ELEMANI OLARAK ÇALIŞIYORUM MUHABBET KUSLARIYLA TİCARİ ANLAMDA DEĞİL HOBİ OLARAK İLGİLENİYORUM VEDE BÜYÜK ZEVK ALIYORUM ŞUAN YERLİ 1 ÇİFTİM VAR AMA EN ÇOK İSDEDİĞİM TEPELİ BİR ÇİFT BESLEMEK

ALTTADA RESİMLERİM VAR :

BU RESİM ERZURUM PALANDÖKENDE KAYAK YAPARKEN :)

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Hoş geldin sefalar getirdin Öner sitemiz çatısı altın bir çok tepeli muhabbet üreticisi var onlardan bu kuşları edinebilir bilgi paylaşımı yapabilirsin iyi forumlar.

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
HOŞBULDUK VALLAHA ŞUAN NİŞAN ARİFESİNDEYİM ABİ PEK PARA AYIRACAK DURUMDA DEĞİLİM KİMSEDE GEL BABAMIN HAYRINA VEREYİM DEMEZ ŞİMDİLİK Bİ HAYAL OLARAK DURUYO AMA KESİN BESLEYECEM TEPELİ

BU ARADA İZMİR HAYVAN FUARINDAYDIM SELAHATTİN ABİ SENİNLE KARŞILAŞDIK YANILMIYORSAM ÖNÜNÜZDE BAYA JUMBO TEPELİ CİNSLERE MUHABBETLER VARDI HATTA SİZE BİTANE TEPELİ ÇİFT SORDUM 500 LİRA DEDİNİZ ŞİMDİ BURDA GÖRÜNCE SİZİ BAYA ŞAŞIRDIM :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Aramıza hoşgeldin Öner. Herşey gönlünce olur inşaallah. İyi paylaşımlar

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
TŞK EDERİM ABİ İNŞALLAH HERKESİN GÖNLÜNCE OLUR

AMA ŞUAN GÖNLÜMDE NİŞANI ATLATMAK VE 1 ÇİFT TEPELİ MUHABBET BESLEMEYE BAŞLAMAK :):)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
onerseylan' Alıntı:
HOŞBULDUK VALLAHA ŞUAN NİŞAN ARİFESİNDEYİM ABİ PEK PARA AYIRACAK DURUMDA DEĞİLİM KİMSEDE GEL BABAMIN HAYRINA VEREYİM DEMEZ ŞİMDİLİK Bİ HAYAL OLARAK DURUYO AMA KESİN BESLEYECEM TEPELİ

BU ARADA İZMİR HAYVAN FUARINDAYDIM SELAHATTİN ABİ SENİNLE KARŞILAŞDIK YANILMIYORSAM ÖNÜNÜZDE BAYA JUMBO TEPELİ CİNSLERE MUHABBETLER VARDI HATTA SİZE BİTANE TEPELİ ÇİFT SORDUM 500 LİRA DEDİNİZ ŞİMDİ BURDA GÖRÜNCE SİZİ BAYA ŞAŞIRDIM :)
Bende izmirdeydim fakat kuş falan satma durumum yoktu sen beni başkasıyla karıştırdın herhalde

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
hepinize ayrı ayrı tşkür ve saygılarımı sunuyorum bu misafir perverliğinize ve ilginiz beni çook sevindirdi boyle güzel bir aileye katıldığım için çok şanslıyım burdan çok şey öğrenicem