selam ben kursat soydan

kursat_hatay

Yeni Üyemiz
Adı
Kürşat
Soyadı
Soydan
herkeze selamunaleykum ben kursatsoydan hatay iskenderundayım uzun zamandır hayvanlarla ıc ıceyım özsoy akvaryumda calısıyorum artık dayanamadım muhabet urtimine girmek istiyorum kus veya kafes gıbı sıkıntım yok benı sorularım su yavrulugun altına kalın talas sermek faydalımı,yeni cift kurmada dıkat edecek hususlar nedır hayvan sektoru rısklı ve tecrube gerektıren bır ıstır onun için 5,6 cıftle kendımı gelıstrıp sonra buyuk oynamayı pılanlıyorum  herkeze sımdıden tesekurler

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
siteye hoşgeldin.arşivde  biraz araştırma yaparsan gerekli bilgileri bulabilirsin.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
aramıza hoş geldiniz size tavsiyem yavrudan başlayın anaç kuşların ne olcağı belli olmaz deneyim kazandıktan sonra çift sayınızı artırırsınız

kursat_hatay

Yeni Üyemiz
Adı
Kürşat
Soyadı
Soydan
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:
aramıza hoş geldiniz size tavsiyem yavrudan başlayın anaç kuşların ne olcağı belli olmaz deneyim kazandıktan sonra çift sayınızı artırırsınız
10 aylık yavru alıyorum zaten onları bılıyorum  sadece puf noktalar benım ıcın onemlı olan buyuk kuslar genelde sağılmıs kuslardır genede cok saol

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Aramıza HoşGeldiniz Kürşat bey..

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Hoşgeldin üstat hakkında hayırlısı olması dileğiyle...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
yuvalığa talaş koymak yavruların dışkılarının ayaklarına bulaşmasını, yumurtaların korunması ve yuvalığın temizliğinde kolaylık sağlar. Yerli muhabbetler yeni başlayanlar için uygundur. Ben  yavru aldım şuan 3 çiftim var. Evde olunca bu kadar yeterli. Ayrı yerin varsa 6 çift başlamak içim uygun. Eşlemede ise kuşları salmaya alıp birbirleriyle anlaşanları kafese alabilirsin. Eğer yavru alırsa genelde birbirlerini kabul ediyorlar

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
hoşgeldiniz aramıza

talaş kullanmak bence gerekli çünkü doğada ağaçları oyup talaşlarını çıkarabiliyorlar ama bizlerin onlara sağladığı yuvalıklardan mahalesef istedikleri talaşı çıkaramıyorlar tlaş kuluçka döneminde değilde yavruların yumurtadan çıktıktan sonraki 4. ve 5. gününden itibaren kullanılmalıdır.yavruların dışkılarını kurutur yuvanın pislenmesini önler yavruların ayaklarına dışkı yapışmaz yuvlaığı temizlemesi kolay olur ayrıca elmalı yada çam talaşı kullanırsanız bit olayı olmaz saygılar ....!