selam

Emel GÜL

Üyemiz
Adı
emel
Soyadı
gül
herkese selamlar öncelikle ben bursadan katılıyorum aranıza... adım emel 24 yaşındayım eşimin desteğiyle elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum şu an elimde 3 çift,3 tek,2 yavru muhabbet kuşu ve 2 çifttte hint bülbülü bulunmakta daha da fazlasını buradaki arkadaşların deneyimlerinden yararlanarak yapabileceğimi düşünüyorum paylaşımlarınız için herkese teşekkür ederimmm.....

Emel GÜL

Üyemiz
Adı
emel
Soyadı
gül
sizlere sormak istediğim birşey var acaba yardımcı olurmusunuzz

Emel GÜL

Üyemiz
Adı
emel
Soyadı
gül
benim ilk çiftim 3 tane yumurtladı 2 yavru çıkardı bu hafta yavrular tahminim yuvadan çıkıp yeme düşecekler benim size sorum anne ve babayı dinlendirmeliyim yoksa tekrar üremelerine izinmi vereyim bu kuşlarımı yorarmı?

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
hoş geldiniz; 2 ya da 3 sefer yavru aldıktan sonra dinlendirebilirsiniz. 3 kezden sonra anne sıkılıp yavruya yada yumurtaya bakmayabilir. bu kuşa göre değişir. mama ve vitaminleri bu dönemde eksik etmeyin.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
bu zamana kadar kaç kuluçka geçirdiği önemli. eğer ilk kuluçkaları ise dinlendirmeniz gerekmez. zaten 2 yavru büyütmüş. genelde 3-4 kuluçka geçirdikten sonra dinlendirmeye alırlar kuşları

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Üretimde durmaksızın 4.yılında ve 3.yılında olan çiftlerim var. 7........13 yavru besliyorlar.
    Üretim ortam şartları uygun ise, besin daima ihtiyaçlarından fazla ise sorun olmuyor.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Emel GÜL' Alıntı:
benim ilk çiftim 3 tane yumurtladı 2 yavru çıkardı bu hafta yavrular tahminim yuvadan çıkıp yeme düşecekler benim size sorum anne ve babayı dinlendirmeliyim yoksa tekrar üremelerine izinmi vereyim bu kuşlarımı yorarmı?
ilk kuluçkalarımı?
evetse yormaz
ayrıca sadece 2 yavru büyüütmüşler
kış aylarındayız
mama ve vitaminlerini eksik etmeyin
üst üste 2 veya 3 kuluçka geçirebilirler..

Emel GÜL

Üyemiz
Adı
emel
Soyadı
gül
yardımlarınız için teşekkür ederim kuşlarımı petshoptan aldım erkek olan 1,5 yaşında ama dişinin yaşını ve kuluçka geçirip geçirmediğini bilmiyorum açıkcası mamalarını yemlerini titizlikle takip ediyorum teşekkür ederim tekrardan...

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Aileye hoşgeldiniz... Kuşlarınızı dinlendirmek tamamen sizin kuşlarınızı nasıl alıştırdığınız, nasıl beslediğiniz ile alakalı... kendi kuşlarınızı en iyi siz tanıyabilirsiniz...