Selamlar Değeri Üstatlarım.. Acil Bilgilerinizden Faydalanmak İstiyorum

sedatyagci

Yeni Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
Yağcı
Selamlar değerli üstatlarım.. Öncelikle Ramazanınız Mübarek Kuşlarınız sağlıklı olsun dileklerimle..

Benim afacanların yavruları oldu follukta sürekli ayakları dışkılardan dolayı kötü oluyor sürekli temizlemek zorunda kalıyorum.. Ama bir yandan da follukla fazla oynamak istemiyorum annenin fazla ürkmemesi için..

Sizden öğrenmek istediğim folluğun içine kum,parçalanmış bendiller veya talaş olarak ne koymalıyım. istanbulda yaşıyorum nerenden ne kullanmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
yuvalığın içini iyice temizleyip biodust isimli toz ilaç ile kıyı köşe ve aralıkları iyice ilaçla,bulabilirsen çam planya talaşınıda bio dust(bir tutam) ile ilaçlayıp yuvalığa koy ve haftada bir değiştir.kolay gelsin

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Petshoplarda hamster talaşı satılıyor kuşların yuvasına ondan koyabilirsiniz. Ben kullanıyorum haftada bir değiştiriyorum talaşı.

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
Petshoplarda hamster talaşı satılıyor kuşların yuvasına ondan koyabilirsiniz. yuvalık bit yapmasın diyede yuvalığa toz bit ilacı kuşlarının suyunada hem iç parazit hemde bit için vilmektin kullanabilirsin

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Bazi ku$lar tala$i kabul etmiyor, ... genelde di$iler  :)

Ayak, tirnak, bilek, kafa, kuyruk, gaga, göz kismi, agiz yani gaga ici, poposu, dikkat ederek temizlenmeli, ... offf dedirtir bu durum, fakat mecbúruz  :)

Tala$i deneyin, ... benim merak ettigim, yuvaya bit girdimi ? Kutunun kapak altinda, icinde böyle kirmizi siyah ve hareketli durumlar varmi ? Bit dedimde ka$inti basti  :D

Halledilmiyecek durum degil sizinkisi ;)

Tala$i ve kutuyu yavrulari cikartip ARDAP ile tedavi etmenizde fayda olacaktir, gec bile kaldiniz gerci, ... ve bu i$leri di$i kutuyu terk ettiginde yapin, yuvaya zirt pirt el sokulmasini sevmezler, orasi onlarin mahremidir !

Kolay gelsin  ;)

sedatyagci

Yeni Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
Yağcı
Erol İMECE' Alıntı:
yuvalığın içini iyice temizleyip biodust isimli toz ilaç ile kıyı köşe ve aralıkları iyice ilaçla,bulabilirsen çam planya talaşınıda bio dust(bir tutam) ile ilaçlayıp yuvalığa koy ve haftada bir değiştir.kolay gelsin
Değerli bilgiler için teşekkür ederim..

sedatyagci

Yeni Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
Yağcı
Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:
Petshoplarda hamster talaşı satılıyor kuşların yuvasına ondan koyabilirsiniz. yuvalık bit yapmasın diyede yuvalığa toz bit ilacı kuşlarının suyunada hem iç parazit hemde bit için vilmektin kullanabilirsin
Teşekkürler

sedatyagci

Yeni Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
Yağcı
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Bazi ku$lar tala$i kabul etmiyor, ... genelde di$iler  :)

Ayak, tirnak, bilek, kafa, kuyruk, gaga, göz kismi, agiz yani gaga ici, poposu, dikkat ederek temizlenmeli, ... offf dedirtir bu durum, fakat mecbúruz  :)

Tala$i deneyin, ... benim merak ettigim, yuvaya bit girdimi ? Kutunun kapak altinda, icinde böyle kirmizi siyah ve hareketli durumlar varmi ? Bit dedimde ka$inti basti  :D

Halledilmiyecek durum degil sizinkisi ;)

Tala$i ve kutuyu yavrulari cikartip ARDAP ile tedavi etmenizde fayda olacaktir, gec bile kaldiniz gerci, ... ve bu i$leri di$i kutuyu terk ettiginde yapin, yuvaya zirt pirt el sokulmasini sevmezler, orasi onlarin mahremidir !

Kolay gelsin  ;)
Teşekkürler öle bit filan yok henüz hemen bahsettiğiniz bilgileri uyguluycam  ;)