SELAMLAR ( Yahya SAYIN )

serkan bulutlu

Yeni Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
bulutlu
Senin olmadığın yerde muhabbet kuşları dahi ağlar.... Kuş camiasının senin gibi abilere her zaman ihtiyacı var... tekrar hoşgeldin....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Abdurrahman ERSÖZ' Alıntı:
abi hoşgeldiniz tekrardan aramıza biz cok büyük bir aileyiz bizi birbirimizden ayırmak kolay değildir abi sizi tekrar görmek mutluluk verici
Teşekkür ederim Abdurrahman kardeş...

serkan bulutlu' Alıntı:
Senin olmadığın yerde muhabbet kuşları dahi ağlar.... Kuş camiasının senin gibi abilere her zaman ihtiyacı var... tekrar hoşgeldin....
Teşekkür ederim Serkam kardeş...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
yahya abi hoşgeldin,geri dönüş kararın hepimizi sevindirdi
Teşekkür ederim ahmet kardeşim, Selahattin abinin ve senin gibi arkadaşların ısrarına dayanamadım...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
mustafa karaeli' Alıntı:
Aramıza dönüşünüze sevindim Yahya kardeşim.Arkadaşlar arasında kırgınlık olmamalı.Zaten Yılmaz Kurşun kardeşimiz aramızdan ayrıldı  :(  en azından senin dönüşün bir teselli oldu.    :)
Mustafa
Yılmaz ayrılmadı biraz kafa dinleyeceğini söyledi kimseyede kırgınlığı yok feshanede ve öncesinde her pazar günü beraberdik

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
yavuz alptekin' Alıntı:
yahya abi seni tekrar aramızda görmek gerçekten çok güzel bizleri kırmayıp aramıza tekrar katılmandan açık bi şekilde ifade ederim ki en başta ben sevindim hani desemki gömü bulsam bu kadar sevinmezdim yeridir :D tekrar tekrar hoş geldin yahya abi kendi adıma çok teşekkür ederim.
Yavuzcum çok teşekkür ederim kardeşim...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Mustafa
Yılmaz ayrılmadı biraz kafa dinleyeceğini söyledi kimseyede kırgınlığı yok feshanede ve öncesinde her pazar günü beraberdik
Abi o zaman problem yok. Bu güzel ortam sonsuza dek bozulmasın.