Selamun aleykum abilerim kardeslerim

TcMeCHuLBeY

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Dogrues
Arkadslar abiler kardesler öncelikle selamun aleykum benim bir kac sorum olacak tecrubeli kardeslerim abilerim yardimci olur ise sevinirim kızıstırmak icin nekton mu yoksa ferti vit mi iyidir bunlar yeterlimidir saygilarim la allaha emanetsiniz

TcMeCHuLBeY

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Dogrues
Bir masallah alırım kuslara abile kardesler bunlarda yumurta varmı 1 inci sorum 2 inci sorum ise bunların cinsi nedir

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Arkadslar abiler kardesler öncelikle selamun aleykum benim bir kac sorum olacak tecrubeli kardeslerim abilerim yardimci olur ise sevinirim kızıstırmak icin nekton mu yoksa ferti vit mi iyidir bunlar yeterlimidir saygilarim la allaha emanetsiniz
Aleykümselam fertivit kullanmanız uygundur

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Bir masallah alırım kuslara abile kardesler bunlarda yumurta varmı 1 inci sorum 2 inci sorum ise bunların cinsi nedir
MaşaAllah yumurta olduğunu bu resimlerle ifade etmek zor

Kuşların çekoslavak diye tabir edilen

jumbo (büyük) ile yerli (minyatür) türler arasında kalan ara türlerden olan çekoslavak kuşlardandır

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
sağlıklı kuş için illa kızıştırıcıya gerek yok.Ancak sadece 2 haftada 1 mamadan E vitamini verebilirsiniz. Nekton olması şart değil. E vitamini içeren mama ve katkılar kullanabilirsiniz.

TcMeCHuLBeY

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Dogrues
Arkadaslar yorumlariniz icin tsk ederim yeni bir takim daha aldim eve geldiler bir kac gün sonra yumurtlamaya basladılar