Selamun Aleyküm ağabeylerim :)

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Selamun aleyküm ağabeylerim :) Ağabeylerim diyorum çünkü gördüğüm kadarıyla çoğu üyemiz  benden yaşça büyük  :) ve kat be kat deneyimliler :)

Kendimi tanıtayım;
Adım Cihad ERGÜN.
Sivaslıyım :)
17 yaşında lise 3. sınıf öğrencisiyim.
İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum.

Daha önceleri çok muhabbet kuşum oldu fakat hiç üretmedim. Şimdi bir arkadaşın isteği üzerine onun bir erkek muhabbet kuşunu alacağım fakat ayrıyetten başka bir çift daha almak istiyorum.
Ayrıca daha çok bilgilendikten  sonra üretim yapmaya çalışacağım. Mini üretimhane yapabileceğim bir yerim var :)

Ve tanışıp üretimhanelerini gezeceğim, fazlasıyla bilgilenebileceğim ağabeylerimle de tanışmak isterim eğer mümkünse :)

Şimdiden hoşbuldum :)

nuse14

Uzman Üyemiz
HOŞGELDİN  SEFA  GETİRDİN  CİHAT  AİLEMİZE

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ALEYKÜM SELAM HŞGELDİN ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN BU SEVDA BİR TAKIMLA BAŞLAR SONRA DEVAM ARTARAK DEVAM AMA SANA TAVSİYEM GENÇ OLMAN VE ÖĞRENCİ OLMANDAN DOLAYI SADECE HOBİ OLARAK KALMASI VE ÜZERİNE DÜŞEN SORUMLULUKLARI AKSATMADAN İYİ BİR ÖĞRENCİ OLARAK İLERDE SÜREKLİ EKMEĞİNİ YİYEBİLECEĞİN BİR KARİYER YAPMANIN ÖNÜNE GEÇMEYECEĞİ ŞEKLİNİ BELİRLEMEN DİLEĞİ İLE SLM

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Cihad merhaba aileye hoşgeldin, Kemal Abinin dediklerini kulak ardı etme  :)

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kardeşim aileye hoşgeldin.kemal abinin söyledikleri hiç bir zaman yabana atılmaz.hep güzel şeyler yazar.onun söylediklerini yabana atma.