Ağabey üretici ustalarımız daha iyi bilir ama kafadan sunları iyi bilmeliyiz (bence) ayırabileceğimiz zaman ve bütçemiz kesinlikle olmalı .. Ve sabır , şükür en önemlisi..
Allah yardımcınız olsun hepinizin .. Hayırlısı olsun inşAllah ..
Saygılar ..
ankaradayım kardeşim inşalah gelirsiniz bir arkadaşımda var onla beraber başlıyoruz inş o benden bilgili onun öncceden vardı çok büyüktü onun kafesleri salmaları var onları kullnacağız inşşal allahın izniyle ... hepinize çok teşekkür ederim kardeşlerim...gönüller bir olur inşallah..
HEMŞERİM HOŞGELDİN KARAR VERDİYSEN YARIYARIYA ÜRETİCİSİN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞINDA VARMIŞ BU İŞ OLDU SAY ÇITADA ALÇAKSA KORKMA ARZULAR ŞELALE MİSKETİTD EEDİNLETTİRDİĞİN ZAMAN OLAY BİTMİŞTİR ALLAH cc sayesinde nereden istersen o radan veriyor çok şükür slm
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM USTALAR ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH İYİ ÜRETİM YAPACAĞIM İNŞALAH OLUR HAIYRLISI DİYELİM ...BİR KAÇ KARE KUŞLARDAN..
16 yaşındayım abi ben hobi olarak besliyorum 2 çift yerli var yaz tatilinde müsayit olursan bende olabilirsem ziyaretine gelebilirim inşAllah abi kabul edersen ben mamaktayım biraz uzak ama belki gelebilirim
Abi gelmeyi isterimde okul var olursa yaz tatilinde olur inşAllah şuanda kuşlara yerim kalmadı maksimum 2 çift daha fazlası olmaz sağol abi hoşgörün için