Hoşbuldum herkese çok teşekkür ederim...
Çok önceden evde muhabbet kuşu bakıyorduk evin neşe kaynağı olmuştu 8 9 yıl bizimle yaşadı sonra öldü üzüldük bir daha kuş bakmadım 12 13 yıl büyük boy tatlı su Akvaryumlar ile ilgilendim şimdi Onlarıda elimizden çıkardık bir kuş sevdası başladı bende yaklaşık 7 8 aydır türleri ve Bakım koşullarını araştırıyorum papağan bakmak istedim ama yakın çevrede (Erzurum ve çevresi) istediğim gibi bulamadım yaz sonu istanbul dan yada yurt dışından alicam inşallah.
Evde fazladan boş bir odam var ben orda hobi olarak küçük papağan türlerinden bakmak istiyorum muhabbet kuşu cennet papağani ve sultan papağani, ama Erzurum a yeni geldiğim için ve ispir de olduğum için bu kuşları bulamıyorum yakında açık öğretim sınavı için Erzurum merkeze gidicem o zaman almak istiyorum ama güvenilir üretici hiç tanımıyorum petshop tanda almak istemiyorum
Acaba Erzurum merkezde olup ben gelip alsam, yada taşıma ücretini versem Erzurum veya çevre illerden ispire gönderebilecek üretici var mı bu konularda yardimci olabilirmisiniz?
Eve daha internet bağlantısı yapamadım. İş yerinden girdiğim için her zaman giremiyorum bir hafta içinde forumda daha aktif olurum inşallah...