Serdar Altuntaş (Erzurum)

Serdar ALTUNTAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
altuntaş
Herkese merhaba Erzurum da görev yapan memurum yeni atandım.. Erzurum ve çevre illerden üretici arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum yardımcı olur musunuz ? konuya cevap atarsanız ulaşırım..

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
bende sivastayım her türlü problemde irtibata geçebilirsin arkadaşım

Serdar ALTUNTAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
altuntaş
Hoşbuldum herkese çok teşekkür ederim...
Çok önceden evde muhabbet kuşu bakıyorduk evin neşe kaynağı olmuştu 8 9 yıl bizimle yaşadı sonra öldü üzüldük bir daha kuş bakmadım 12 13 yıl büyük boy tatlı su Akvaryumlar ile ilgilendim şimdi Onlarıda elimizden çıkardık bir kuş sevdası başladı bende yaklaşık 7 8 aydır türleri ve Bakım koşullarını araştırıyorum  papağan bakmak istedim ama yakın çevrede (Erzurum ve çevresi) istediğim gibi bulamadım yaz sonu istanbul dan yada yurt dışından alicam inşallah.

Evde fazladan  boş bir odam var ben orda hobi olarak küçük papağan türlerinden bakmak istiyorum muhabbet kuşu cennet papağani ve sultan papağani, ama Erzurum a yeni geldiğim için ve ispir de olduğum için bu kuşları bulamıyorum yakında açık öğretim sınavı için Erzurum merkeze gidicem o zaman almak istiyorum ama güvenilir üretici hiç tanımıyorum petshop tanda almak istemiyorum

Acaba Erzurum merkezde olup ben gelip alsam, yada taşıma ücretini versem Erzurum veya çevre illerden  ispire gönderebilecek üretici var mı bu konularda yardimci olabilirmisiniz?

Eve daha internet bağlantısı yapamadım. İş yerinden girdiğim için her zaman giremiyorum bir hafta içinde forumda daha aktif olurum inşallah...

mksarikaya

Üyemiz
Selamlar Erzurum ya da İspir farketmez size her konuda yardımcı olurum tel: 05072385268

Serdar ALTUNTAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
altuntaş
Kemal Bey gerçekten çok mutlu oldum yardım edeceğiniz için..çevrede üretici olmasi çok güzel birşey.  Erzurum a gelmeden önce sizi arıcam inşallah

Serdar ALTUNTAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
altuntaş
Bu hafta sonu aöf sınavı için Erzurum a geliyorum yol musait olursa. Sultan papağan ve muhabbet kuşu için üretici abiler ile görüşmek istiyorum inşallah