Serkan gürbulak (dayımı) ziyaretim

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Erzurum'a gidipte cağ kebap yemeden dönülmez kebap darılır :(.Maşallah Serkan kardeşimde kebap konusunda bayağı tecrübeli. alkisd

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
Allah muhabbetinizi arttırsın.. bu resimleri gördükten sonra sabah kahvaltısını cağ kebapla açarım artık (=

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
İnşaallah nasip olur Cihad. ama bizi öyle şımartırsan yanından hiç dönmem haberin olsun :)
Şahin abim bari yanımdan dönmeyeceksen kümeside al getir smileki smileki benim kuşlarla çaprazlama yaparız olmazmı :)

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Üretimhane güzel,Kuşlar güzel,Arkadaşlıklar güzel,Kebablar dahada güzel
Afiyet şeker bal olsun dostluklarınız daim olsun
bekleriz selehattin abem tüm dostları topla al gel başımızın üstünde yeriniz var

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH muhabetin artıra çağ kebabını götürürken çektin de kadayıf dolmasını götürürken niye çekmedin. icon_naughty

serkan gürbulak

Takipçi Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Gürbulak
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. kuş beslemenin bu yönünü çok seviyorum sevgiyi ve dostluğu pekiştiriyor.. çok iyi dostluklar edinmemizi sağlıyor.. cihad kardeşimde benim için bu camiada dostluğunu kazandığım çok temiz yürekli bi kardeşim. dostlukların ebedi oması dileğiyle. herşey herkesin gönlünce olsun .. 

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Ahmet ÖNDÜL' Alıntı:
MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH muhabetin artıra çağ kebabını götürürken çektin de kadayıf dolmasını götürürken niye çekmedin. icon_naughty
ahmet abem bitürlü sıra ona gelmediki onuda çekem  alkisdsaolsun dayı bizi mahçup etti