SES İZALASYONU

levent006

Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ERMİŞ
  Arkadaşlar hayırlı cumalar. Forumda ses izalasyonu işiyle uğraşan yada ben şunu yaptırdım artık komşum rahatsız olmuyor diyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Yalıtım konusunda çeşitli yöntemler duydum ama denenmiş bi uygulama işimizi daha kolaylaştırır diye düşünüyorum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
duvarlara ve tabana strafor koyabilirsiniz, ancak benim size ufak bi fikrim
eğer üretime başlayacaksanız
şimdiden komşularınıza birer yavru hediye etmeniz iyi olur onların ilerideki çıkabilecek olumsuzlukları engellemiş olursunuz.. ;) ;)

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
levent kardeşim kolay gelsin .... işin zor

mert beyin dediği gibi komşularla sıfır sorun politikası hiç de fena olmaz

levent006

Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ERMİŞ
Adam hayvan sevmiyor abicim kuşu kabul etmiyor.Adam ileride çıkacak sorunlara karşı gelebilmek için kendini bize gebe bırakmıyor.Ses çok geliyor deyip duruyor ne yapcaz bilmiyorum.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
SLM
DUVARLARA VE TAVANA 5 LİK KÖPÜK YAPIP ÜZERİNE DE YUMURTA VİYOLLERİNİ YAPIŞTIRIN BÜYÜK ORANDA SESİ KESİYOR BUNDAN DAHA İYİ BİRŞEY OLUCANI ZANNETMİYORUM BEN BU ŞEKİLDE ÇÖZÜM BULDUM AMA ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ KESİNLİKLE İNATLAŞMAYIN SUYUNA GİDİN KOMŞULARINIZIN
HAYIRLI ÜRETİMLER DİLERİM

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Bir örnekle cevap vereyim
arkadaşın kümesinde 100 takım vardı uzunlamasına dikdörtgen bir dükkan ve öntarafını sunta ile bölüp ofis gibi yapmıştı.orada oturu söhbet ediliyor ve içeriden kuş sesi sanki bir tane kuş ötüyormuşgibi duyuluyordu oda dikkat ederseniz.Kapı açıldığında kıyamet kopuyordu içeride.İçerisi yanduvarlar 5cm strapor kaplı suntanın arkası ise 5cmlik ses izalasyonunda kullanılan yağunluğu yuksek sünger kaplıydı.Emin olun adam kesseler içerde kimsenin ruhu duymaz.Umarım yardımcı olur

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Bu konuda bence profesyonel ses yalıtım maddelerini araştırmanızı öneririm yoksa sadece straforla bu iş olmaz. Yumurta kartonları da işe yaramaz. Zaten adam size kafayı taktıysa emin olun kuş sesi duymak için tabiri caizse kıçını yırtacaktır duymak için :) Kolay gelsin.

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt
levent bey biraz geç olablr ama tuğlaların içine parça strafor koyablrsn cok etkili oluo dediğim gbi yeni bi duvar örmek gerekiyr onun dışında yüzeysel kaplama yapılıyor

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
eski bir konuyu hortlatacam ama yeni konu açmaktan iyidir diye düşündüm.
ses yalıtımı için bunları deneyen varmı deneyipte sonuç alanlar paylaşabilirlermi köpük ile yumurta viyolleri işe yarıyor gibi genelde herkes bunu önermiş deneyipte olumlu sonuç alanlar yorumlarınızı bekliyorum...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
karşımızda emniyet genel müdürlüğü bando takımı ofisi var sürekli eğitim ve çalışma içindeler sayıları oldukçada yüksek. sesle ilgili izalasyon yaptırdıklarını biliyorum çalışmaları esnasında dışarıya hiç ses gelmiyor sesle ilgili izalasyonla ısı ile ilgili izalasyonu birbirine karıştırmamak lazım.

Y

yasırkara

Guest
Yan duvaramı ses gidiyor yoksa aşagıdaki yeremi kaç çift besliyorsunuz?

sayginsargin

Üyemiz
Adı
Saygın
Soyadı
SARGIN
Ses yalıtımı için taş yünü en iyi malzemelerden biridir üstünede yumurta viollu stüdyolarda kullanılan süngerden kaplarsanız top atsanız duymazlar.

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
5 cm lik strafor üzerine Aralık bırakmadan yumurta viyolü strafor ve viyollerin Aralık kalan yerlerine montaj köpüğü işlem tamam kolay gelsin

Ahmet Antalya

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
KIZILTAN
Kardeşim. izalosyon malzemesi satan yerde çeşitli izalosyon süngerleri var,ben 1 cm likten tavanı kapladım sorun yok