F
fenerbahçeli
Guest
Sevdalar tam göremedim erkek yada dişi yavruların sırt tüylerini yolmuşlar en büyüğyle bi küçüğünü dövmüşler 30 ve 28 günlükler ve yem yemiyolar daha ne yapmalıyım.
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Dişi kuşunuzu ayırın erkek kuşunuz yavruları besleyecektir ama genede temkinli olup erkek kuşun yavruları besleyip beslemediğini kontrol edin
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Dişi kuşunuzu ayırın erkek kuşunuz yavruları besleyecektir ama genede temkinli olup erkek kuşun yavruları besleyip beslemediğini kontrol edin
Herhangi bir zarar vermez. Yan etkiside yok.Ersan YILDIZ' Alıntı:Teşekürler cevaplarınız için no pick yavrunun dersisine zarar verirmi.
yavruların tüysüz kalması sorun değil ama öldürmesinden korkuyorum şu ana kadar ayırmadım ama.Yahya SAYIN' Alıntı:45 günden önce yavruları ayırma, tüy yolla dan dolayıda sorun olmaz, yeme düştükten sonra 15 günde tekrar tüyleri çıkar...Bence anne babayıda ayırmana gerek yok.
**seni tüysüz görmek rahatsız ediyorsa No pick alarak tüylerin üzerine sıkabilirsin...
Evet Tüy yolmanın belli başlı nedenleri varda, ama malesef kesin ÇARESİ yok...ancak geçici evet geçici çözümler üretebilirsiniz...Kemal AKBULUT' Alıntı:TUY YOLMADA ARADAN BEN PAYLAŞMIŞYIM ÇARESİDE NEDENİDE VAR SLM