SEVDALAR YAVRULARI YOLUYOR

• Konbuyu başlatan fenerbahçeli
  • Başlangıç tarihi
F

fenerbahçeli

Guest
Sevdalar tam göremedim erkek yada dişi yavruların sırt tüylerini yolmuşlar en büyüğyle bi küçüğünü dövmüşler 30 ve 28 günlükler ve yem yemiyolar daha ne yapmalıyım.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Dişi kuşunuzu ayırın erkek kuşunuz yavruları besleyecektir ama genede temkinli olup erkek kuşun yavruları besleyip beslemediğini kontrol edin

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bilal ERDEM le irtibata geçin. No Pick adındaki ilacı kullanırsanız sorununuz ortadan kalkacaktır

F

fenerbahçeli

Guest
Teşekürler cevaplarınız için no pick yavrunun dersisine zarar verirmi.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Dişi kuşunuzu ayırın erkek kuşunuz yavruları besleyecektir ama genede temkinli olup erkek kuşun yavruları besleyip beslemediğini kontrol edin

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
45 günden önce yavruları ayırma, tüy yolla dan dolayıda sorun olmaz, yeme düştükten sonra 15 günde tekrar tüyleri çıkar...Bence anne babayıda ayırmana gerek yok.
**seni tüysüz görmek rahatsız ediyorsa No pick alarak tüylerin üzerine sıkabilirsin...

F

fenerbahçeli

Guest
Yahya SAYIN' Alıntı:
45 günden önce yavruları ayırma, tüy yolla dan dolayıda sorun olmaz, yeme düştükten sonra 15 günde tekrar tüyleri çıkar...Bence anne babayıda ayırmana gerek yok.
**seni tüysüz görmek rahatsız ediyorsa No pick alarak tüylerin üzerine sıkabilirsin...
yavruların tüysüz kalması sorun değil ama öldürmesinden korkuyorum şu ana kadar ayırmadım ama.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
TUY YOLMADA ARADAN BEN PAYLAŞMIŞYIM ÇARESİDE NEDENİDE VAR SLM
Evet Tüy yolmanın belli başlı nedenleri varda, ama malesef kesin ÇARESİ yok...ancak geçici evet geçici  çözümler üretebilirsiniz...