Sevgili Gönül Dostları Muhabbet Kuşunun Üretimi Hakkında Yardım

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
sevgili gönül dostları
muhhabet kuşları bu aydamı en çok kuluçka ve yumurta yapmaya başlıyor şuanda takımlarımın altında neredeyse % 70 altında yumurta var kaç aydır baktğım neredeyse bunlar eş değil dediğim kuşların altında bile yumurta var bildiğiniz üzere yaklaşık  4 5aydır kuş üretimi ile ilgileniyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
yaz aylarında kızgınlastıkları ıcın donem sıgagında bıraz faydası var fakat sen eyerkı 4 5 aydır ese atmısda beklıosan yumurtlamalarını nbu normaldır artık es tutmus olmaları gerekır yanıfazla etkısı yok  bu ayın senınkıler es tutmus bellı

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Timuçin ULUER' Alıntı:
sevgili gönül dostları
muhhabet kuşları bu aydamı en çok kuluçka ve yumurta yapmaya başlıyor şuanda takımlarımın altında neredeyse % 70 altında yumurta var kaç aydır baktğım neredeyse bunlar eş değil dediğim kuşların altında bile yumurta var bildiğiniz üzere yaklaşık  4 5aydır kuş üretimi ile ilgileniyorum bilgilendirirseniz sevinirim

e normaldir:)
doğadaki hayvanların hemen hemen tümü baharda yavrular...
yani baharın etkisi vardır..

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
allaha şükürler olsun takımlar sorunsuz çalışıyor bunu görmek insanın tüm stresini alıyor ayrıca ben birde yer değişikliği yaptım daha önce bana uzaktı hergün uğrayamıyordum şimdi evin arkasındaki barakayı temizledim oraya aldım kuşları inşallah bundan sonra daha fazla ilği alaka ile dahada güzel şeyler olacağına inanıyorum herkese hayırlı üretimler dilerim allahım gönlünüze göre versin