SEVİYELİ ÜYELİK

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Herkese iyi forumlar.
Hayırlı üretimler.
Bu yazıyı okuduğunuza göre sitemizin üyelerindensiniz. Forumda zamanınızı iyi geçirebilmek için yapmanız gerekenleri edindiğim tecrübeler doğrultusunda sizlere aktarıp yardımcı olmaya çalışacağım.
Forumumuz Neredeyse 10.000 üye sayısına ulaşacak ve gerçekten bilgilerimizi, kuşlarımızın resimlerini ve tüm özelliklerini paylaştığımız kaliteli bir platform. Ancak forum hakkında yeterli bilgisi olmadığı için bazı yeni üyeler ''Neden benim açtığım konulara cevap yazılmıyor? Tanıdığınız herkesin konusuna cevap yazıyorsunuz'' diyor. Ancak bu kasıtlı yapılan bir şey değil. Güvenle alakalı. Özellikle satış konusunda. Örneğin; siz tanıdığınız bir kişiden mi kuş alırsınız? Yoksa tanımadığınız güvenmediğiniz kişiden mi? Aynı hesap. Kendinizi herkesin de belirttiği gibi tanıtıp, tecrübelerinizi paylaşarak belli bir kitleye hitap edersiniz. Bu 10.000 kişilik bir sitede gerçekten önemlidir. Kuşlarınızın son durumunu da ayda bir, 2 ayda bir veya istediğiniz zaman paylaşırsanız insanlar sizin kuşlarınızın her halini görür ve güvenleri artar. Hem de arkadaşlar, iyi dostlar edinebilme imkanı doğar. Üretimhane ziyaretleri ve daha bir çok aktiviteyi sizinle zevkle yaparlar. Sadece tanıdıklarınız mı? Tabi ki de hayır. Burada herkesin birbirine kapısı açık ve ziyaret edilmek,takdir görmek herkes için çok değerli.
Bu konu dışında; ''Benim konularım ilgi görmüyor.'' lafı sadece satış ilanları ve fotoğraf paylaşımları için söylenebilir. Çünkü hastalıklı olan bir kuşa yardım edecekken kimse üyenin tanınmışlığına bakmaz. Bu yüzden bu konuda kesinlikle içiniz rahat olsun. Herkes istediği konuyu istediği zaman paylaşabilir. Ama önce forumda soracağınız soru hakkında bir araştırma yapmanız size kolaylık sağlar. Konu açmanıza bazen gerek kalmaz. Herkesin bildiği gibi '' Bilmemek değil,öğrenmemek ayıp.''. Kimsenin açtığınız konuya yaptığı can sıkıcı yorumlara kafayı takmayın. Ancak uyarı ve tavsiyeler gerçekten büyük hazinelerdir ve sizi gittikçe daha bilgili bir üye yaparlar. Bu yüzden bu uyarıları dikkate alın derim. Bazen bana soruyorlar '' Bu kadar bilgiyi nereden edindin?'' diye. Bu siteden, sitedeki paylaşımlardan, yorumlardan, tartışmalardan, uyarılardan, resimlerden ,videolardan. Hepsini bu siteden öğrendim diyebilirim. Ama hepsinden önemlisi kendinizi geliştirmek. Kendi kuşlarınızda denemeler yaparak, tecrübe edinip burada tecrübelerinizi ve yaptığınız bir deneme sonucunda kuşlarınızın nasıl tepki verdiğini paylaşırsanız aldığınız bilgi gibi siz de üyelere bilgi verirsiniz ve gerçekten bu insana çok zevk verir. Konulara yazdığınız yorumlar da sizin bilgilerinizi aktardığınız yazılardır. Bu yorumlarda bilgi vermek önemlidir ve bildiğiniz neyse onu istediğiniz gibi söyleyebilirsiniz. Tabii bildiğinizden eminseniz. Kimsenin yorumu sizin düşüncenizden daha değerli değildir. Ama bir fikriniz yoksa bu yorumlar sizin için yol göstericidir.
Forumda böyle aktif olursanız sevilen bir üye ve bilgilerine değer verilen bir kişi haline gelirsiniz. Çünkü insan kendisine yardım eden, kaliteli paylaşım yapan insanları diğerlerinden ayrı bir yerde tutar.
Bu bilgiler göz önünde bulundurulursa ve herkese saygılı olunursa seviyeli ve zevkli dediğimiz üyelik ortaya konmuş olur.
Hepinize seviyeli,zevkli ve hayırlı forumlar.....

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
her zaman derim rasimim sen büyük üretici olacaksın :) ne demişler ağac yaşken eğilir..
Teşekkür ederiz Efekan zaman ayırıp uğraşıp yazmışsın saol.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ben teşekkür ederim okuyup yorumlarınızı belirttiğiniz için. :)

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Efekan azmin ve başarını takdir ediyorum ama şunu'da söylemeden geçemeyeceğim acaba Okulda durumlar nasıl ama samimice söyle.  :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Efekan azmin ve başarını takdir ediyorum ama şunu'da söylemeden geçemeyeceğim acaba Okulda durumlar nasıl ama samimice söyle.  :)
Abi beni hep burada görmenizin sebebi belki de giriş saatlerimizin uyuşması. Gündüzleri hiç girmiyorum derslerle meşgul oluyorum. Dersler gerçekten iyi gidiyor.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ADAM OLACAK ÇOCUK KÜÇÜKLÜKTEN BELLİ OLUR MAŞAALLAH KARDEŞİM TEBRİK EDİYORUM SENİ.... thumbsupbo

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
yapırtırrrr helal sana kardeşim aferim  alkisd alkisd alkisd

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Seni yürekten kutluyorum.13 yaşında bir çocuğun böyle güzel bir yazıyı yazması gerçekten takdire şayan.Kardeşim sen İzmirin neresinde oturuyorsun seninle tanışmak seni üretimhanemizde misafir etmek isterim bir gün.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Murat TÜRKAY' Alıntı:
Seni yürekten kutluyorum.13 yaşında bir çocuğun böyle güzel bir yazıyı yazması gerçekten takdire şayan.Kardeşim sen İzmirin neresinde oturuyorsun seninle tanışmak seni üretimhanemizde misafir etmek isterim bir gün.
Abi sen bana üretimhane adresini Özel mesaj olarak atarsan bir gün seni ziyaret etmek isterim. Eğer izin almış olursam da belki 2. çifti senden alırım. Ben Yağhaneler tarafında oturuyorum. Köstence Köprüsüne çok yakın.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Yaaa haklısınız her seviyeli üye her topiğin altına HAYIRLI SATIŞLAR TEŞEKKÜRLER GÖNLÜN GİBİ OLSUN yazmalı ve bir topiğin altında kesinlikle sohbet tarzı dialoglarda bulunulmamalı gurup kesinlikle kurulmamalı sonra sitenin trafik problemi oluyor değil mi R.Efekan kardeş senin tecruben bizi çok etkiliyor...(!)