Show erkek (Fatih Çevik )

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Irkı: show jumbo

Cinsiyeti : erkek

Yaşı : 1-2 yaş arası

Bilezik : 2014 yabancı  bilezikli

Yer : istanbul anadolu yakası
Elden teslim,

Fiyat : 150 TL (görüşülür ihtiyacı olan birine 3 5 liranın lafı yapılmaz, teklifleri alalım :) )

Iletisim : 05327385360

Açıklama : üretimde kullanmayı düşünmediğim bir kuş olduğu için eşe atmadim. Elimde yeşil ve opal çok fazla kuş var çıkan yavrular da doğal olarak böyle çıkıyor. Kuş 2014 bilezikli. Daha önce hiç eşe atilmadi. Yaz başında bir arkadaşım yavru alıp bunu verdi salmada durdu falan yaz aylarında zateb eşe atmadim sezonda da kullanmadım.
Kuşun kanadında ufak bir sıkıntı oldu. Yaz sonu tüye girdi ve bir kanadinda 2 tüyü döktü. Kalın tüy yapısında olduğu için sanırım çıkarken kıl dönmesi ne benzer birsey olmuş tüy kökleri gözüküyor ama uzamadi. Çekip temizlense düzelir ama ben ilgilenmedim.
Boyut olarak çok iri bir kuş bu forumda ben show ureticisiyim diyen bi çok kişinin çoğu kuşu bu ayarda değildir.

Fiyatta belirttigim gibi kuşu ben kulkanmayacagim için satılığa koydum ve yavru takasi yla aldım beni zarara sokmayacak teklifleri değerlendirebilir im

Bu ara minyatür Bi çift bulunsun istiyorum elimde güzel renk bi çift çek veya kırma ve rengi ve boyutu önemli olmayan erkek yavru ile takas olur. Altını üstünü Konuşuruz

Bunun dışında almak istediğiniz bilgileri özelden veya whatsapp tan yazarak öğrenebilirsiniz.

Fatih Çevik

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Kusumuz sahiplendirildi.
Alan arkadasa hayırlı ugurlu olsun.  Allah tüyler ince yavru almayi nasip etsin inşallah.
Konu kapatılabilir

Fatih Çevik