Cihangir KESİM' Alıntı:masallah
Vedat MUT' Alıntı:maşallah ufaklıklara..
TeşekürlerBilge ARAT' Alıntı:Maşallah bunlar çok şirin.
Teşekkürler )Rehber ALPAR.' Alıntı:wii tiplerine bak helemaşallah Allah analı babalı büyütsün inş.la ;D
Kısır olabilme ihtimalini sona bırakarak onlara biraz daha zaman verin derim, belkide çiftleşmeyi tam olarak gerçekleştiremiyorlardır zaman içinde öğrenirler inşallah.. Kuşlarımın anüs kısmındaki tüylerini almadım, herkesin kendine göre farklı fikir, tecrübe ve yöntemleri olabilir tabi saygı duymak lazım, ama ben şahsi fikrimi söylüyorum bence gerek yok, inşallah en kısa zamanda sizde kuşlarınızın bol bol yavrularını alırsınız.Murat YAZICI' Alıntı:Maşallah çok güzeller.Bendede bir çift show jumbo var 2 defadır boş yumurta yapıyorlar ne yapmam gerek erkek tam çiftleşmeyi gerçekleştiremiyor mu anlamadım bazılarıda bu kuşların çok aşırı tüylü oldugu için anüs kısmındaki tüyleri çekmemi söylediler sizce bu dogrumu ?
İnşallah, şuan yavruları ayırdım anne tekrar kuluçkaya hazırlanıyo tahminime göre en geç 1 hafta içinde yumurtalar periyodik aralıklarla gelmeye başlıyacak, yavru olarak almakla doğru bi karar vermişsiniz, Show jumbo candırMehtap YILMAZ' Alıntı:Maşallah bu maviş üçüzlere çok güzeller ben bu jumbo show filan bana çok hoş gelmiyordu çirkin buluyordum bu koca kafaları ama fikrim değişti yeni yeni ısındım bir çiftte ben aldım yavrular daha inşallah sizin minikler gibi yavruları olur onlarında![]()
Sağolun yavrularımız olunca buradan paylaşırım inşallah.Hasan US' Alıntı:İnşallah, şuan yavruları ayırdım anne tekrar kuluçkaya hazırlanıyo tahminime göre en geç 1 hafta içinde yumurtalar periyodik aralıklarla gelmeye başlıyacak, yavru olarak almakla doğru bi karar vermişsiniz, Show jumbo candırinanın onlar büyüdükten sonra gözlerinizi onlardan alıp diğer kuşlara bakamayacaksınız ve o başta hoşlanmadığınız kocaman kafalarına zaman içinde hayran kalacaksınız.Dilerim sizde bol bol yavrularını alırsınız.