(SHOW JUMBO)BUNLARDA BENDEN DAKKA 1 GOL 1:D... MAŞALLAHLARINIZI ESİRGEMEYİN!

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Murat AŞKIN' Alıntı:
ABDULLAH  bey nacizane bi konuda takıldım onu belirtmek isterim  yerlı kuş olsun  çek, holnd,inglz,  bunlar bile plastik tüneklerde zorlanırlar çiftleşmeye saglamlık açısından uygun degillerdir  eğimde çok fazla olur video daki gibi  bence ağaçtan tünek kullanırsanız kuşlar için sağlıklı ve doğal olur hemde verim daha iyi alınır  çiftleşmelerde sık sık düşmez kuşun üstünden :) heleki jumbolarda dahada önemlidir kendi kanaatime göre  kuşlara gelicek olursan ALLAH NAZARLARDAN korusun  maşallah  çok begendim iyi bakımın verimini alıyosunuz  yanlış bi üslubum olmuşsa affola  ...
estf.yanlış üslup ne kelime herkes düşüncelerini tavsiyelerini ve hatta eleştirlerini vermekte serbesttir bu konuda takılmam kesinlikle :) ağaç  tünek meselesine gelecek olursak ağaç tünekleri kullanıyorum bende herkes gibi ama plastik tünekleride kullanıyorum ben hiç seçmedim plastiktir ağaçtır kuşlaırmda hiç aramadığından dolayı o konunun çok fazla üstünde durmadım bu arada şu an videolarını videoları hepsini izlediyseniz eş tutturmak için genişçe bir kafese koydum iki dişi iki erkek vardı daha ne dogru dürüst yuva takabildim ne suluk ve yemlikleri  tava altlıkları ile ilgilenebilme fırsatım oldu atar atmaz çiftleşmeye başlayınca çok kaliteli görüntü olmasada videoya aldım:D bide hijyen ve kaliteli temizlik açısından plastik tüneklerden yanayım şahsım adına ilginize  teşekkürler:).

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Ersan YILDIZ' Alıntı:
Maşalllah çok utlu olmuşunuzdur heralde  ;D
tabi kuşların verimi insanı mutlu  ediyor ama çok rutin olduğu için ve kuşları tanıdığımız için çok şaşırmıyoruz.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Bol verimli üretimler dilerim

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Molasız yolculuk olmaz var tabi molaları bütün herkese temenniler için teşekkürler.