SHOW JUMBO GENÇ VE OLGUN DAMIZLIKLARIM

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
allah hepinizden razı olsun bir "maşallah" yazmayı çok görmeyen elinize yüreğinize sağlık

aguuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kul
Maşallah Kardeş . Tüyleri Kadar Yavru Alırsın İnşallah

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Maşallah salih kardeşim bu güzel kuşların senin kümesinden çıkması normaldir :) senin beslenme bakım ve kuşlarının üzerine titremenin, bilinçli üretimin ve tertip düzeninin karşılığı bunlar. Allah nazardan korusun bu konuda sayılı adamlardansın boşuna sana jumbolara fısıldayan adam demiyorlar.....
Bizlerle bu güzellikleri paylaştığın için teşekkürler

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
salih abi MAŞAALLAH ALLAH hayırlı üretimler nasip etsin çok güzel kuşların nasip olursa birgün tanışmak isterim.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
jumbolara fısıldayan adam salih reis bunlardan hangileri satılık?

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Güzel sözleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beni mutlu eden elinizi dilinize yüreğinize sağlık. rabbim hepinize keyif afiyet versin ( şuanda yarışmalara çıkacak yavruları beklliyorum sayra abi damızlıkları satmayı düşnmüyorum şu aşamada teşekkürler. )

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
satışa başladığın zaman özelden görüşürsek sevinirim kardeşim almak isteyenlerede şiddetle tavsiye ederim mükemmel kuşlar ben bile burdan bu kuşlara garanti veririm valla :)

emeklerine sağlık jumbolara fısıldayan salih....

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah çok güzeller salih ibimizden rica etsek bize bir çift show gönderse olur mu acaba:)