show jumbo

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
S.a bir disi bir erkek show jumbo yavrularim var ortalama 52 gunlukler ne zaman kackez  tuye girecekler ve eriskin ebatlarina ne zaman ulasirlar mama yemiyorlar sade yumurta da yemiyolar kalamar kemigi gaga tasi tuketiyorlar neseleri yerinde cok sukur mama yemeden de buyurlermi nasil buyutebilirim ne yapmam lazim  bir diger sorum show yavrularin ilerde buyumeme diger kuslarin ebatlarinda kalma ihtimalleri varmi bilgi verirseniz sevinirim tesekurler

murat11

Takipçi Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
DEMİR
genelde 3 aylıkken tüy girerler ileride mama yemege başlarlar yem olarak arada aspur verın

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ahmet Bey,

A.S. Kuşlar normal olarak yılda 2 defa tüye girerler. Biri bölgeye göre değişebilir ama Temmuz ayı civarında diğeri Kasım ayı gibi. Ayrıca 3 aylık ikende bir tüye girip yavru tüylerini değiştirirler. Bazen şiddetli tüye girerken bazende hafif şekilde geçirebilirler.
Show kuşlarında tecrübeli ustalar 1. tüyde % 80-%90 gibi tüy ve vücut yapısını kazandıklarını 2. tüyde tamamen büyümesini ve zirve noktaya çıktığını savunuyorlar. Önemli olan bu aralarda kuşun geniş salmalarda topluca mutlu mesut yaşaması ve her türlü gerekli gıdayı alarak iskelet,kas, tüy yapısını oluşturabilmesi.

Size kolay gelsin. Hayırlı ve zevkli hobiler dilerim.

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Oncelikle tesekkur ederim hobi icin yapiyorum genis salma yerine benimle odada ozgur yasiyorlar yesillik hic vermedim ishal olabilirler diye kalamar kemigini asiri tuketiyorlar birazda oyun icin yapiyolar belki tek istegim saglikli mutlu guzel yapili kuslar olmalari insallah olurlar cevaplariniz icin ayrica tek tek tesekkur ediyorum ...