Show Kuşları yetiştirmeye yeni başlayanlar için tavsiye niteliğinde bir makale

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
tşk usta büyüksün valla jumbo olunca hiç üşenmeden okudum ah şu makaleler taaa 2 sene önceden okmusu uygulamış olsaydım şiömdi çok farklı yerdeydim

slm ve dua ile

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
paylaşım için teşekkürler.demekki ummadığın kuş umulmayan yavrular verebilirmiş.gen geçmişi önemli her zaman.

ebayram1

Yeni Üyemiz
Adı
ERDAL
Soyadı
BAYRAM
Şunu asla aklınızdan çıkarmayın, Şampiyon yetiştiriciler nitelikli kan taşıyan kuşlarını acemilere vermek istemezler.Bunu yapanlar bilin ki üretimi nitelikli kuşlar yetiştirmek için değil satılacak kuşlar yetiştirmek için yetiştiricilik yapıyordur.............burdan şöyle bir yorum çıkartmam yanlışmı olur? burdaki üreticilerde iyi kuşların satmaz kaliteli kuşlarını kendine ayırır..eee ozaman biz nerden bulacaz iyi kuşları...eminönünde yurtdışından jumbo kuşlar getirip satanlar var.ordanmı alalım...yerel bazı üreticiler dışardan gelen kuşlara antibiyotik fazla verildiği için çoğu ksır oluyor diyorlar...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok bilgilendirici bir paylaşım olmuş. Alıcıları tarif ederken bende gri kuş yerine gece mavisi veya mavi beyaz veya beyaz kara gözlü kuşlara hasta oluyorum. Kısacası biraz toplu ise sağlıklı ise rengi beyaz veya mavi ise benim kafa göz dikkat etmeden alacağım o renk kuşlardı.  Yani hata olarak ırka değil renge  yönelmiş olurdum haklısınız.
Teşekkürler. Bu arada pırıl pırıl üretimhane ve mutfak bölümünüzün videolarını seyrettim. 10 numaralar tebrik ederim. MAAŞALLAH.
İnşallah bizlerede en az bukadarları nasip olur bir 10 yıl sonra en azından. İnşallah.