Show Kuşlarının Üretimi hk.

Oknpkmzc

Yeni Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Pekmezci
merhabalar
1 takım show takım aldım.  Daha önce çek takım baktım fakat show larda ki ilaç vitamin ne kullanılır bilmiyorum iç dış parazit olarak ne kullanılır bilmiyorum çek takımlarda bunları yapmamıştım açıklayıcı bi şekilde yardımcı olurmusunuz ne ilaç ları almam lazım ne vitamin almam lazım  bilgilendirirseniz cok memnun kalırım.

Oknpkmzc

Yeni Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Pekmezci
Forum ölmüş ya 3 tür konu acıyorum cevaplayan yok belirli kşilere cevap veriliyor sadece benim görüşüm.  bye bye bye bye bye

Aykutelektrik

Yeni Üyemiz
Adı
Aykut
Soyadı
İçigen
Haklisin bilader gecendede senin gibi cikis mesaji yazdim kimse artik siteden atmak tehdit etti squint

aksarayli68

Üyemiz
Adı
samil
Soyadı
yavuz
oncelikle hayirli olsun kardesim Show bakimiyla diger turler arasinda pek bir degisiklik yok aslinda mama ve vitaminler her turde aynidir showlardaki tek sorun biraz tembelkuslar yavru bakmada geri kalan kisim ayni yumurta mamasi vitamin katlilari e vitamini s vitamini b vitamini ben sahsen Nekton kullaniyorum tavsiye ederim baya verimli .

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Okan PEKMEZCİ' Alıntı:
merhabalar
1 takım show takım aldım.  Daha önce çek takım baktım fakat show larda ki ilaç vitamin ne kullanılır bilmiyorum iç dış parazit olarak ne kullanılır bilmiyorum çek takımlarda bunları yapmamıştım açıklayıcı bi şekilde yardımcı olurmusunuz ne ilaç ları almam lazım ne vitamin almam lazım  bilgilendirirseniz cok memnun kalırım.
Bu videoya bakarsanız faydası olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=bZAwAlCrnCI