Merhaba Arkadaşlar Çocuğuma Karne hediyesi ve Hayvan sevgisini aşılamak için aldığım1 tane muhabbet kuşundan Türkiye şampiyonluğuna İnternasyonel Kafes kuşları yarışmasındaki dereceerimden ve Atatürk Kupasında aldığım derecelerden bu güne kadar sayısız derecelermiz oldu herzaman kuşlarıma bazı şeylerden feragat ederek baktım ve artık bu sevdamı sonlandırmaya karar vermiş bulunmaktayım.Kuşlarımın tamamı show Jumbodur bizim sendamız Üretimhane değil hobidir.Arkadaşlarımdan bazıları hatırlar Kuşlar için alt kat Daire dahi satın almıştım verdiğim değeri siz anlayın çoğu zamanımı kuşlarımla geçiriyordum artık bitirmeye karar verdim.kaliteli kanlardan sahip olmak isteyen dostlarıma Mart ayı başından itibaren tamamı verilecektir.1 tane suluk yemlik kalmayasıya kadar eğer kalırsa biliyorum kendimi gözüm ona takılır tekrar başlarım o yüzden komple bitirmeye karar vermiş durumdayım Mart başı niye denilirse o zaman kadar yavrular yuvadan atlamış olacak tahminim üzere o tarihden sonra isteyen gelip görebilir.Yerimiz Çankırıdadır. Bilgi almak isteyen arkadaş 05065379220 dir Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın Dostlar.