tşk karahan ama bize gelinceye kadar ne showcular var perde arkasında da pek paylaşım tarafı değiller sanırım.ben hobi amaçlı yapıyorum o yüzdende imkanlar dahilinde iyi kuşları seçip eşleşmelere dikkat ediyoruz..eminolun ticaretinde değilim o yüzden sağlam yavrular elde etmeye çalısıyorum..bu işi götürebildigimiz yere kadar götüreceğim..üretmek hakkaten emek ister..piyasa fazlasıyla al satcıya döndü birileri kuş getiriyor cok yakınlarımızda ne kadar çok al sata hevesliyiz emek vermeden kazanma tarfı olmusuz..Karahan UZUN.' Alıntı:ALİ ŞENER üstadı bilen bilir bilmeyenlere ' ülkemizde sayılı showculardan diye hiç çekinmeden diyebilirim....
alacak olanlar kessssinlikle hiç pişman olmayacaklardır.
pazarola üstad
( fiyat konusunda ise kampanya gibi olmuş desem yeridir dostlar çok çok uygun vasıflara istinaden )
olur mu üstad ben gördüklerimi yazıyorum.. yiğidi öldür hakkını ver demişler.. başarılarının devamını dilerim.... takipteyimAli ŞENER' Alıntı:tşk karahan ama bize gelinceye kadar ne showcular var perde arkasında da pek paylaşım tarafı değiller sanırım.ben hobi amaçlı yapıyorum o yüzdende imkanlar dahilinde iyi kuşları seçip eşleşmelere dikkat ediyoruz..eminolun ticaretinde değilim o yüzden sağlam yavrular elde etmeye çalısıyorum..bu işi götürebildigimiz yere kadar götüreceğim..üretmek hakkaten emek ister..piyasa fazlasıyla al satcıya döndü birileri kuş getiriyor cok yakınlarımızda ne kadar çok al sata hevesliyiz emek vermeden kazanma tarfı olmusuz..
tşk kemal abi..emin ol sizin gibi değerli ustaların yorumları olmazsa yardımlarınız fikirleriniz olmazsa yapılacak iş değil..cok badireler atlatıyoruz ama inş hep daha iyilerine..Kemal AKBULUT' Alıntı:MAAŞALLAH KARDEŞİM EMEĞİN ÇOK YAKIŞIR DAHA NICELERINE SAĞ SAĞLIM TUYLERI KADAR YAVRULARIN OLSUN SLM ARZULAR HEP ŞELALE OLSUN AZ VE İŞTEN ANLAYANA ÇOK SUPER BIR FIRSAT