SHOW YAVRULARIMDAN BİR KAÇ FOTO MAŞALLAH KONYA

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
geneli 30-35 günlük show yavrularım maşallah..isteyene sahiplendirilir ( üst forodaki peter tornsifier yavru 3 aylık ilk tüyünde)

mts.42

Takipçi Üyemiz
Ali bey kuşlarınızın maşallah ı var Allah daim etsin bu güzellikleri, inşallah şartlarım müsait olunca ziyaretinize gelip hem tanışmak hemde kuş almak istiyorum sizden nasip olursa iyi akşamlar

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah allahım korusun ben ali abimizin kuşlarını çok beğeniyorum bu forumda imkanım olsa yanına gider bütün kümesimi onun kuşları ile doldururum

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
iyi dilekleriniz için hepinize tşk arkadslar..hepsi birbirinden güzel damızlık anne babaların yavrularıdır..zamanla özenle secip eşlşetirdigim kuşların yavrularıdır..isteyene hepsini sahiplendirebilirim fiyatlar uygun 125-150 tl.adetli alımlarda sehir dısı gönderiim yapabilirim konya merkezdeyim isteyen gelip görebilir.2014 yılı başlangıcı itibari ile çok şükür ki Allah herkese nasip etsin hem adet olarak hemde istedigim ayarda yeterince yavru alıyorum..o yüzden kümes falzalıklarımı yavruları bir çogunu sahiplendireceğim..ilgilenenler fiyatlar standar vede cok uygun

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ALİ ŞENER  üstadı bilen bilir  bilmeyenlere  '  ülkemizde  sayılı showculardan diye hiç çekinmeden diyebilirim....
alacak olanlar kessssinlikle hiç pişman olmayacaklardır.
pazarola üstad
( fiyat konusunda ise  kampanya gibi olmuş desem yeridir dostlar  çok çok uygun vasıflara istinaden )

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Karahan UZUN.' Alıntı:
ALİ ŞENER  üstadı bilen bilir  bilmeyenlere  '  ülkemizde  sayılı showculardan diye hiç çekinmeden diyebilirim....
alacak olanlar kessssinlikle hiç pişman olmayacaklardır.
pazarola üstad
( fiyat konusunda ise  kampanya gibi olmuş desem yeridir dostlar  çok çok uygun vasıflara istinaden )
tşk karahan ama bize gelinceye kadar ne showcular var perde arkasında da pek paylaşım tarafı değiller sanırım.ben hobi amaçlı yapıyorum o yüzdende imkanlar dahilinde iyi kuşları seçip eşleşmelere dikkat ediyoruz..eminolun ticaretinde değilim o yüzden sağlam yavrular elde etmeye çalısıyorum..bu işi götürebildigimiz yere kadar götüreceğim..üretmek hakkaten emek ister..piyasa fazlasıyla al satcıya döndü birileri kuş getiriyor cok yakınlarımızda ne kadar çok al sata hevesliyiz emek vermeden kazanma tarfı olmusuz..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ali ŞENER' Alıntı:
tşk karahan ama bize gelinceye kadar ne showcular var perde arkasında da pek paylaşım tarafı değiller sanırım.ben hobi amaçlı yapıyorum o yüzdende imkanlar dahilinde iyi kuşları seçip eşleşmelere dikkat ediyoruz..eminolun ticaretinde değilim o yüzden sağlam yavrular elde etmeye çalısıyorum..bu işi götürebildigimiz yere kadar götüreceğim..üretmek hakkaten emek ister..piyasa fazlasıyla al satcıya döndü birileri kuş getiriyor cok yakınlarımızda ne kadar çok al sata hevesliyiz emek vermeden kazanma tarfı olmusuz..
olur mu üstad ben gördüklerimi yazıyorum.. yiğidi öldür hakkını ver demişler.. başarılarının devamını dilerim.... takipteyim :) :) :)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Kemal AKBULUT' Alıntı:
MAAŞALLAH KARDEŞİM EMEĞİN ÇOK YAKIŞIR DAHA NICELERINE SAĞ SAĞLIM TUYLERI KADAR YAVRULARIN OLSUN SLM  ARZULAR HEP ŞELALE OLSUN AZ VE İŞTEN ANLAYANA ÇOK SUPER BIR FIRSAT
tşk kemal abi..emin ol sizin gibi değerli ustaların yorumları olmazsa yardımlarınız fikirleriniz olmazsa yapılacak iş değil..cok badireler atlatıyoruz ama inş hep daha iyilerine..