sıcak havalar ve spreyle su sıkma

soneR09

Takipçi Üyemiz
Adı
SONER
Soyadı
YÜKSEL
merhaba malum havalar çok sıcak gitmekte kümes sıcaklığı 34-38 arası seyrediyor hava sirkülasyonu olmasına rağmen gün içerisinde kuşlara fıskiye ile su atıyorum seviyorlar zararı vardmıdır? ayrıca banyonun gün içerisinde bütün gün takılı olmasını zararı varmıdır?
şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
fiskiyeyle su sıkmak gereksiz banyoluk gün boyu takılı olsun istediği zaman banyo yapar hatta banyo suyuna elma sirkesi eklemenizin zararlı bakterilerin ölmesini sağlar.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
su sıkmak işini çok ince su sıkacak şekilde ayarlasan bi sıkıntı olmaz fazla abartmamak kaydıyla .elinden geldiğince burun tarafına doğrudan sıkma burun deliklerine girip kuşunuzu rahatsız edebilir. ama kuşunuzu banyoluğa alıştırabilirseniz daha iyi olur

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Soner abi al eline camsil kabını doldur içine 10 yemek kaşığı kadar elma sirkesini sonra geriye kalan kısmıda tamamen suyla doldur çalkala daha sonra sık üzerlerine  C:)

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Yumurtali ve yavrulu degilse 2 gunde bir banyo takin icinede 3-4 damla elma sirkesi koyun. Elma sirkesi hem tuyleri parlaklastirir hemde parazitleri oldurur. Kolay gelsin

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Muhammet ÇELİK.' Alıntı:
Soner abi al eline camsil kabını doldur içine 10 yemek kaşığı kadar elma sirkesini sonra geriye kalan kısmıda tamamen suyla doldur çalkala daha sonra sık üzerlerine  C:)
muhammet  10 yemek kaşığı sirke  ?  hemde 500ml  lik kutuya  doğru bi orantımı    bana fazla gibi geldi

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Murat AŞKIN' Alıntı:
muhammet  10 yemek kaşığı sirke  ?  hemde 500ml  lik kutuya  doğru bi orantımı    bana fazla gibi geldi
bencede çok fazla bir çay kaşığı yeterli gelir

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
O zaman ben çok abarttım  C:) Ama bir zararı olmadı şuan şükür iyiler  squint Hem parıl parıl parlıyorlar  C:)