SIFIR SERMAYEYLE YAPTIGIM 2ADET SALMA VE ÜRETİME YENİ KATILAN EŞLİ JUMBOM SPUNGL

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
BUGÜN İŞTEN KAYTARDIM BİRAZ VAKİT AYIRDIK KUŞLARA 90CM LİK 2 ADET SALMA YAPTIM..SIFIR SERMAYEYLE KİME SORDUYSAK 300-500 TEN ACTILAR AGZINI AMTÖR BİR ÇALIŞMA OLDU AMA BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ..ELDEKİ MALZEMELERİ DEĞERLENDİRDİM SAKLA SAMANI MİSALİ..GRİ SPUNGLE EŞLİ YAVRU GARANTİLİ BİR TAKIM ..SARI SARI YÜZLE EŞ TUTU YUVA HAZIRIGINDA GİRİP CIKIYORLAR..DİĞER 3 ERKEKTE SALMADA DİŞİLERİ BİRAZ YAĞLANDI DİNLENMEDELER

gri show kusumada 2 güm önce aldıgım beyaz 2010 eş tutu

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
maşallah nicelerine inşaallah..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
MAŞALLAH..LAKİN  YERDEKİ KAFESİ (SALMAYI) CAMIN KENARINDAN UZAK TUT  ZİRA MAĞLUM  KIŞ SOĞUK VE SOĞUK ALGINLIĞI....

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Karahan UZUN.' Alıntı:
MAŞALLAH..LAKİN  YERDEKİ KAFESİ (SALMAYI) CAMIN KENARINDAN UZAK TUT  ZİRA MAĞLUM  KIŞ SOĞUK VE SOĞUK ALGINLIĞI....
camı günülük 10-15 dk havalandırma için acıyorum...oda sıcaklıgı 20-24 derece kaorifer camın altında ....

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
eline sağlık güzel olmuş kiminle yaptın o salmayı.gri spangle erkeğin yavrularından biri benim ona göre ;D

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Nurettin KIR' Alıntı:
eline sağlık güzel olmuş kiminle yaptın o salmayı.gri spangle erkeğin yavrularından biri benim ona göre ;D
fazlasıyla işimi görüyor ömer sağolasın...nurettin abiii hele bi yavru gelsin inşşş....

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
Ali abi daha nolsun....
Allah razı olsun mustafa hocam elimizden gelen budur cok şükür kşulaerıda ükçücük kafeslerden kurtardım 4 salmam olsu şimdilik

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Hayırlı olsun Ali. İlginç bir tasarım olmuş, bol yavrular alırsın inşallah.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Hayırlı olsun Ali. İlginç bir tasarım olmuş, bol yavrular alırsın inşallah.
tşk abdullah hocam valla çizipte yapmış oldugumuz bişey değil sen eve geldiginde sana bir tel göstermiştim 5 tl ye aldım diye onu kulacaktım baktıp depodaki 50 cm lik kafes teleri üst üste oluyor direk onları zımbaladım geçtim gittim...hem kapak derdi felan kalmadı daha sağlıklı oldu