F fenerbahçeli Guest 3 Haz 2013 #1 Show dişim sürekli kalkıyo ve 4 5 dk girmiyo içeri sonra tekrar giryo yumurtaları kontrol ettim dolu acaba bi sorun olurmu
Show dişim sürekli kalkıyo ve 4 5 dk girmiyo içeri sonra tekrar giryo yumurtaları kontrol ettim dolu acaba bi sorun olurmu
S seanpoul58 Uzman Üyemiz Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 614 Konum Sivas Adı Ozan Soyadı SARIYILDIZ 3 Haz 2013 #2 4-5 dk dan sorun çıkmaz
P PROGRAMCI Uzman Üyemiz Katılım 6 Ara 2010 Mesajlar 2,803 Konum MARDİN Adı HALİL İBRAHİM Soyadı ÇABUK 3 Haz 2013 #3 havalar ısındığından dolayı yapıyordur sorun olmaz
F fenerbahçeli Guest 3 Haz 2013 #4 Yumurtaları kontrol ettiğimde yumurtaların damarlarını gördüm döllenmi ama yumurtalarda bi sıcaklık yoktu hiç hafif soğuktu hatta.
Yumurtaları kontrol ettiğimde yumurtaların damarlarını gördüm döllenmi ama yumurtalarda bi sıcaklık yoktu hiç hafif soğuktu hatta.
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 3 Haz 2013 #6 Yapacak bir şey yok. Hayvan zaten bakımı ayarlar. Sıcakta gerçekten de yumurtanın hava almasını sağlamak için hayvanlar kalkarlar üstlerinden. Sorun olmaz. Hayvan ne yapacağını bilir.
Yapacak bir şey yok. Hayvan zaten bakımı ayarlar. Sıcakta gerçekten de yumurtanın hava almasını sağlamak için hayvanlar kalkarlar üstlerinden. Sorun olmaz. Hayvan ne yapacağını bilir.