Sinirden ölüyorum şuan... ne yapmam gerek Bi yardım

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Yaa sbah saat 10 da dershanede sınavım vardı sonra eve bi geldim saat 12:30 gibi ne göreyim ayırdığım erkek ve dişi kuşu aynı kafes almış aile fertleri ... erkeğe başka dişi almayı planlıyordum fakat bir türlü elime fırsat geçmiyordu( haftanın 6 günü sabah 7 akşam 7 eve dönüyorum) ... faln filan dişi erkek ile geçinemiyordu ... Ayırmamın temel nedeni neyse erkeği yüksekçe yere asıp 2 hafta falan beklettim kuş fena kızmıştı gitmişler gene aynı eşin olduğu yere atmışlar .. zaten dişinin karnı çok şiş garip bişi var yağ bezesi gibi dişi yağlı... Yine durum aynı erkek kur yapmaya çalışıyor dişi izin vermio ... falan filan  erkek kuşu yine aynı yerine assam ve dişi den ayırsam mı ne yapsam biraz yardım çok kzıgınım şuan çok yanlış ve devrik çmle kurdugumn farkındayım k.bakmayın

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
tekrar ayırabilirsin sorun yok. Uygun zamanında bir dişi alırsın

amurata

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AKŞEN
İstersen hemen dişi at erkeğin hazırsa ayırıp bekletmenede gerek yok. diğer dişiye attığında elindeki dişinin sesini duymasın yeter.ama bence bekle biraz elindeki dişiyi. biraz sabır.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ozan İZGİ' Alıntı:
tekrar ayırabilirsin sorun yok. Uygun zamanında bir dişi alırsın
zırt pırt yer değişşiklği o kadar zarar etmez demi daha önce yer değişikliğinden hasta olan kuşum oldu bir tane de ce dişiyi yarın satıcam 2 gün sonra da yerine başka dişi alıcam galiba inş..