sırf meraktan

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Zafer AKTEMUR' Alıntı:
sana evinde söz hakk vermiyorlar heralde. amma uzattın. :-[ :-[ :-[.kuş yumurtaya haızrlandığını hareketleriyle belli eder.ama bunu senin anlaman için gerçekten ultrason lazım heralde ;) ;) ;)benim ocümleyi kullanmam kötü niyetli olarak değil.yapmış olduğum yorumu tekrar oku kullanmış olduğum ifadelere tekrardan bak.benim söylemek istediğimi sen anlıyamıcaksın herhalde durum onu gösteriyor.
mevzuyu fazla uzatıpta sitede kirlilik yaratmayalım.

soruyu soran arkadaşta sayende bişey anlamadı zaten.
KONULAR TATSIZ TARTIŞMALAR İÇİN DEĞİL İNSANLARIN HER TÜRLÜ KONUDA YARDIMLAŞMALARI İÇİN AÇILMAKTADIR İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
dişi yuvalık dışına çıktığında erkek bir punduna getirip dişiyle çiftleşse ( bir kaç gün art arda) tekrar yumurta gelir mi? 
    Gelmez. Dişinin fizyolojisi gereği yumurtalıklar döl alımına kapanmıştır. Transfer gerçekleşse bile sperm günün sonunda ya dokularda dihidrotestosterona dönüşecek yada karaciğerde inaktif ürünlere dönüşerek boşaltım sistemiyle vücuttan atılacaktır.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Gelmez. Dişinin fizyolojisi gereği yumurtalıklar döl alımına kapanmıştır. Transfer gerçekleşse bile sperm günün sonunda ya dokularda dihidrotestosterona dönüşecek yada karaciğerde inaktif ürünlere dönüşerek boşaltım sistemiyle vücuttan atılacaktır.
çok tatmin edici oldu :) eyvallah

mehmetulas

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ulaş
benim ingiliz jumbo dişi 6 yumurta yaptı 2. yavru çıktıktan sonra 7. yumurtayı yaptı şimdi 3. çıktı 8. gelirmi acaba smileki smileki

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Zafer AKTEMUR' Alıntı:
sana evinde söz hakk vermiyorlar heralde. amma uzattın. :-[ :-[ :-[.kuş yumurtaya haızrlandığını hareketleriyle belli eder.ama bunu senin anlaman için gerçekten ultrason lazım heralde ;) ;) ;)benim ocümleyi kullanmam kötü niyetli olarak değil.yapmış olduğum yorumu tekrar oku kullanmış olduğum ifadelere tekrardan bak.benim söylemek istediğimi sen anlıyamıcaksın herhalde durum onu gösteriyor.
mevzuyu fazla uzatıpta sitede kirlilik yaratmayalım.

soruyu soran arkadaşta sayende bişey anlamadı zaten.
senin beynini bulmak için ultrason lazım galiba  smileki senin seviyene inmeyecem konuyu kapatıyorum lütfen uzatıpta beni ağır konuşmak zorunda bırakma bye