SIRINGA ile yavru buyutme

AHMET ELMAS

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
elmas
slm arkadaşlar 10 cift kuşum var 2 cifti yavrusuna ilk 1ay  düzenli bakıyor ondan sonra bakmıyo yavruların kursaklarında cok az yem var sırınga ile beslemek istiyorum fakat bi türlü yapamadım mama tarifi ve sırınganın ucuna ne takmam gerekiyor cvp için şimdiden teşekkür ederim

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
teşekkürler ayhan bey akıllı yemliklerin altına kutu fikride çok güzel olmuş :D

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
paylaşım için teşekkürler enjektörde hava boşluğu  olmamasına özen gösterilirse yavru için daha iyi oluyor.  yavrularda kursağa göndermede problem olursa. ucundaki lastiği zeytin yağına bandırın daha kolay olur...  selam ve dua ile

ilkayersan

Uzman Üyemiz
Ünal YILMAZ' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler enjektörde hava boşluğu  olmamasına özen gösterilirse yavru için daha iyi oluyor.  yavrularda kursağa göndermede problem olursa. ucundaki lastiği zeytin yağına bandırın daha kolay olur...  selam ve dua ile
evil_idea

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Ünal YILMAZ' Alıntı:
AYNEN KATILIYORUM KARDEŞİM VİDEODAKİ KUŞ ŞU ANDA KEFENİ YIRTTI CİN GİBİ OLDU AÇLIKTAN ÖBÜR TARAFA GİDİP GELİYORDU VİDEODAKİ BESLEME BİRAZ UZUN OLDU ASLINDA DAHA KOLAY CEP TELEFONU İLE MESAFEYİ KORUMAK İÇİN MECBUREN UZAK TUTMAK ZORUNDAYDIM NORMALDE HEMEN  TAKILIYOR  ŞIRINGAYI DOLDURDUKTAN SONRA TERS ÇEVİRİP YUKARI DOĞRU HAVA BOŞLUĞUNU ALIRSAK DEDİĞİNİZ SORUN KALMAZ UCUNDAKİ LASTİĞİN YUMUŞAK OLMASINA ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ BİRDE EĞER SAĞ TARAFA DOĞRU SALARSAK KUŞUN NEFES BORUSUNA GİDER BİZ SAĞDAN SOLA DOĞRU VERECEĞİZ....SELAM VE DUA İLE.......

karacocuk

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
gönenç
ben özellikle bir şey sormak istiyorum. çektiğiniz görüntüleri izledim çokta fayda gördüm ancak daha küçük yavrularım var anne babanın bakmadığı sibob lastiği o yavrular için büyük geliyor. yani ağızlarına lastiği sokamıyorum. böyle daha ufak yavrular için neler yapıyorsunuz? onlarında görüntüsünü gönderirseniz biz acemiler için yararlı olacaktır. saygılarımla

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.Bu yöntemi bende uyguluyorum bazen hortumu kurşaktan aşağıya doğru itmek zor oluyor bide canını yakıcam diye üzülüyorum.Başka bir şey kullanabilirmiyim derken internette Nelaton Kateter Sonda diye birşey buldum.Ucu kaplı ve oval olduğu için hem kursağa girmesinde sıkıntı olmaz hemde canını yakmaz diye düşünüyorum.Çokta ucuz bir malzeme ( 60 Krş.) hijyen açısından kullan at bile olabilir.

Nelaton Katater (Sonda)

*Üretra yoluyla, sidik torbasına yerleştirilir ve kısa süreli kullanıma uygundur.
*Distal uç travmayı önleyecek şekilde konik hale getirilmiştir ve iyi drenaj sağlayan iki yan gözü vardır.
*Proksimal uç huni şeklinde standart idrar torbalarına bağlanacak şekilde üretilmiştir.
*Nelaton üretral kataterler,toksit olmayan ,tahriş etmeyen yumuşak medikal PVCden üretilmişlerdir.
*Numaraları kolayca ayırt edebilmek için renkler ile kodlandırılmıştır.
*Sterildir, Toksik-Pirojenik değildir.
*Standart uzunluğu 40 cmdir.
*Numaralar: FG 6,8,10,12,14,16,18,20,22,24

http://www.hepsiburada.com/Liste/nelaton-kateter-sonda/productDetails.aspx?productId=sgei75909&categoryId=26012246#Gorseller

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
arızalı cep telefonu şarj cihazı kablosu yada kulaklık kablosunun içindeki kabloları çıkarıp şiringanın ucuna takabilirsiniz ben öyle yaptım çok kullanışlı oldu hemde yumuşak lastik zarar vermez

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bunlar kendileri yemeye çalışıyorlar birde hiç yemeyen kuşlar oluyor onlara kursağa boşaltma en mantıklısı mama içeriği videoda var herhalde pirinç unu bebe büskivisi arı mama  8 vitaminli bebekler için olanlardan nemlendirilerek verilir.. rotfl

Ahmet ERTUNÇ

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
ERTUNÇ
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
bunlar kendileri yemeye çalışıyorlar birde hiç yemeyen kuşlar oluyor onlara kursağa boşaltma en mantıklısı mama içeriği videoda var herhalde pirinç unu bebe büskivisi arı mama  8 vitaminli bebekler için olanlardan nemlendirilerek verilir.. rotfl
Ayhan abi karışımda neyden ne kadar katalım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın?

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
yavruları şırıngayla beslemesek anneleri beslese olmazmı yada mamalarını yuvalığa koysak onlar kendileri yada anneleri yedirmezmi ? çünkü bu hayvanlar doğadayken birileri bunları şırıngayla beslemiyor  8)

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Berkan ŞENOL' Alıntı:
yavruları şırıngayla beslemesek anneleri beslese olmazmı yada mamalarını yuvalığa koysak onlar kendileri yada anneleri yedirmezmi ? çünkü bu hayvanlar doğadayken birileri bunları şırıngayla beslemiyor  8)
Arkadaşta mecbur kalındığında beslenmeyi anlatmış zaten. Saygılar..