Sirke suyu ve vitamin takviyesi

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Arkadaşlar merhaba kuşum rahatsız ve kusma si var veteriner diski örnegine baktı ve bağırsakta parazıt gördü ben b ve c vitamini kullanyodum ve biraz düzelme oldu ama ondan sonra bu tedaviyi bıraktırp vit a ve sirke önerdi sirke diğer vitaminleri öldürür mü çünkü bugün kus yine kusmaya başladı

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Benim kuşumda da vardı bu illet. Ben biteral kullandım yani Albitrol ikisi de aynı zaten. 3. Gününden itibaren düzelme gözlemledim. Biteral i 8 eş parçaya böldüm. Her sabah 1 parça verip tazeledim suyunu. İçemeyecek durumda olduğu için de 2-3 damla damlalıkla sabah-öğle-akşam olarak verdim. Artık kilo almaya ve yem yemeye başladı. İyileşti çok şükür. Dediklerimi yaptıktan sonra da vitamin kullan  squint

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Teşekkür ederim ilgin için ama anliyamadiğim dediğin ilaç hap şeklinde mi ezip suya karıştırdın vede yineliycem tekrardan sirke birlikte vitamine karıştırılirsa vitamin etkisibu kaybeder mi

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Evet hap şeklinde 8 e bölüp tatlı kaşığının üştünde çay kaşığıyla ezdim toz haline geldi. suluğunun %75 i dolu olacak şekilde içine ekledim. Onu da damlalığa çektim sabah-öğlen-akşam 2-3 damla verdim iyileşti. Zaten elma sirkesi kuşunun hastalığı ilerlediyse hiçbir işe yaramaz. O koruma amaçlıdır. Vitaminle beraber kullanma. 8 parçanın hepsi bitince vitamini suyuna karıştırıp haftada 2-3 kez ver. Dediklerimi yaparsan iyileşir kesin sonuç aldım ben.

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Ali BAL.' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba kuşum rahatsız ve kusma si var veteriner diski örnegine baktı ve bağırsakta parazıt gördü ben b ve c vitamini kullanyodum ve biraz düzelme oldu ama ondan sonra bu tedaviyi bıraktırp vit a ve sirke önerdi sirke diğer vitaminleri öldürür mü çünkü bugün kus yine kusmaya başladı
Dışkısı nasıldı tarif edebilir misiniz, geçmiş olsun

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Diskilama gayet normal gözüküyor ama mikroskopla bakıldığında biraz kan gördüğünü söyledi veteriner