Levent ACAR' Alıntı:
Yumuşak şişlik yağ bezesi, (Allah göstermesin) ur filan oluyor. Sert olursa dişilerde yumurta tıkanması oluyor.
Ancak bu kuşun atı normal duruyor.
tekrar fotoğraf çektim, şimdi daha iyi görünüyordur sanırım
elime alıp bakamadım gerçekten hiç rahat durmuyo çünkü, ama kafesin kenarında tellerde dururken üfledim biraz göründü teni, diğer yerlerdeki ten rengiyle aynı geldi bana, hafif koyu bir pembe. biraz araştırma yaptım yağ bezesi sarımtrak bir renkte olur yazmışlar, sarı değil. tümör olabilir demişsiniz, tümör olan bölgeye dokunduğumda canı acır mı? o bölgeye dokunuyorum biraz da bastırıyorum ama tepki göstermiyo, kendisi de kafesin tellerine falan rahatça sürtünüyo, ya da kafesin üzerine oturup karnını yaslıyo bi rahatsızlık belirtisi yok. orda bir tüy dökülme durumu da yok. aynı şekilde hala yemesinde, hareketliliğinde bi sıkıntı gözlemlemedim. ha belki diyeceksiniz neden direkt veterinere gitmiyorsunuz yazdınız da yazdınız, buraya yakın kuşlara bakan veteriner bilmiyorum ve özel aracım da yok, yani otobüslerle vs. uğraşmadan önce emin olmak istediğim için soruyorum. eğer şüpheli bir durum olursa tabi ki götürücem

sabah akşam manyak gibi kuşun poposunu gözlüyorum büyüme var mı tüy dökülmesi var mı diye, ilginize teşekkürler...