şişlikkk

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Birde br veteriner bana augmentin toz antibiyotik söyledi kullanmam için sizce faydası olur mu?

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Şule EFE' Alıntı:
Birde br veteriner bana augmentin toz antibiyotik söyledi kullanmam için sizce faydası olur mu?
İlaçın prospektüsü aşağıdadır, sanırım dışkı çıkısını rahatlatması ve bir ihtimal olarak şişlik inebilir diye vermiş sanırım. Daha önce ben kullanmadım usta üyeler yardımcı olur umarım.

1. AUGMENTİN nedir ve ne için kullanılır?
AUGMENTİN, enfeksiyonlarm tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir ve penisilinler adı verilen antibiyotik grubuna dahildir.
AUGMENTİN, kuru toz halinde 12 saşe içeren kutularda piyasaya sunulmaktadır.
AUGMENTİN, aşağıdaki durumlarda duyarlı organizmaların neden olduğu bakteriyel enfeksiyonların tedavisinde kullanılır:
• Tekrarlayan bademcik iltihabı, sinüzit, orta kulak iltihabı gibi üst solunum yolu enfeksiyonları
• Kronik bronşit alevlenmeleri, akciğer iltihabı gibi alt solunum yolu enfeksiyonları
• İdrar yolu iltihabı, üretra iltihabı, böbreklerin bakteriyel iltihabı gibi üreme organları ve idrar yolları ile ilgili enfeksiyonlar
• Bağ dokusu iltihabı (selülit), hayvan ısırmaları gibi deri ve yumuşak doku enfeksiyonları
• Diş abseleri gibi diş ve dişeti ile ilgili enfeksiyonlar

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Çok teşekkür ederim yardımcı olmaya calisiyorsunuz

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
KUsumda kuruma var göğsü sivri hal almış ve belirtilerin tutuyor ne yapabilirim biteral ilaç var diyorlar ama

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Geçmiş olsun...
Kuruma olduğuna eminseniz yakın zamanda uygulayıp sonuç aldığım tedaviyi tavsiye ederim..
Eczaneden triflucan şurup alın..
Kuşu ayırıp mama ve katkı maddelerini kesin..
Her gün sabah kuşun ağzına bu suruptan üç damla damlatin..
Suyunun asitlestirilmesi için her gün yarım suluga 5 damla hakiki elma sirkesi damlatin..
İkinci bir sulukta multivitamin takviyesi yapın..
Haftada bir probiyotik takviyesi şart...
Kafes günlük temizlenecek..
Bu tedaviyi yaklaşık 15 gün uyguladim..
Su anda kuş canlandı yem yiyor kilo alıyor tunekten tunege rahat atlıyor...
Birde ben 3 günde bir yavruları beslerken hasta kusuda elle besleme maması ile siringayla besledim.. Tabi mananın içinde bir sürü vitamin mineral vardi...
Zor bi süreç vücudu saran bu megabakterinin (mantarin) tamamen yok olmasinin zor olduğu söylenir...

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Bütün belirtiler onu gosteriyor.yemi hariç herşeyi alman mi gerekiyir.birde birde biteral varmış ilk başta onu almyi düşündüm ama bu mu daha etkili

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Birde çok su içmiyor ağızdan damlatsak sirkeli suyu ve vitamini olmaz mi

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
Şule hanım bu hastalık ciddi ve uzun süreçli bir hastalık bol vitamin ve mama takviyesi yaparak kuşu direncli tutmalısınız kuşu diğer kuşlardan ayırmalısınız Özcan beyede katılıyorum geçmiş olsun

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Kuşum ye yiyemiyor ben ağzına nsil mama enjekte edecegim bilemiyorum korkuyorum yanlış birsey yaoaim diye

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Konu kapanabilir pamugumu kaybettik.Tesekkur ederim yardımlarınız için.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Şule hanım gerçekten üzücü bir durum fakat siz elinizden geleni yaptınız, kendinizi suçlu hissetmeyin, pamuğun yakalandığı hastalık gerçekten cok ciddi bir hastalık ve bu duruma birde şişlik eklenince durum çok daha zor bir hal aldı. 

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Onun acı çekmesi birşey yapamiyor olmak çok üzdü beni.İns kuslarin hiçbiri böyle birşeyle karşılaşmaz.