Site sakinleri ve üyelerimize Özürlerimi sunarım...

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Değerli arkadaşlar bildiğiniz üzere sınırsız sayıda mineral blok hediye edeceğime söz verdim
1 aydır bunun sıkıntısını yaşıyorum, elimde olmayan sebeplerden ötürü sözümü yerine getirememenin üzüntüsü içerisindeyim , halledemedim uğraşıyorum şimdilik kimleri üzdüysem binlece kez özür diliyorum lütfen kabul edin..
Hakkınızı helal edin.. saygılar

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SEN SAĞOLKARDEŞ KOLAY DEĞİL SANA BİR ŞEY OLMASIN OLSADA SAĞOL OLMASADA ONLAR BUNLAR HİKAYE BİR VASITA BİZ VASITASIZDA BİRBİRİMİZİ BİLİYOR GÜVENİYOR VE SEVİYORUZ ARZULAR ŞELALE
      NOT ZATEN KUŞLARIN HABERİ YOK  smileki smileki smileki

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SEN SAĞOLKARDEŞ KOLAY DEĞİL SANA BİR ŞEY OLMASIN OLSADA SAĞOL OLMASADA ONLAR BUNLAR HİKAYE BİR VASITA BİZ VASITASIZDA BİRBİRİMİZİ BİLİYOR GÜVENİYOR VE SEVİYORUZ ARZULAR ŞELALE
      NOT ZATEN KUŞLARIN HABERİ YOK  smileki smileki smileki

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba refik bey sizin güzel gönlünüz yeter bize teşekkürler. herşey için........ alkisd

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Refik abi, senin bu sitedeki dostlarımıza faydalarını herkes biliyor. Mineral blok olmuş olmamış kimsenin takacağını düşünmüyorum. Bizim burada önceliğimiz DOSTLUK,ARKADAŞLIKTIR. İnşallah sıkıntıların hafiflemiş yada hallolmuştur önemli olan bu. Allah can sağlığı versin...Selametle.

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
Refik kardeşimizle her hafta telefonla görüşüyorum 1 ay önce ilk mama siparimi verdiğimden beri haftalıkda 20-30 kg mama siparişi veriyorum nerdeyse bu güne kadar her siparişim fazlası ile geldi hiç tamı tamına gelmedi kesinlikle yanında hediyesi oluyor verdiği sözünde arkasında duran bir arkadaş ama son günlerde kendininde ifade ettiği gibi sıkıntısı vardı öyle oluncada zaman sıkıntısıda var yetişemiyor ama verdiği sözünde arkasında duran ve yerine getiren dürüst bir arkadaş
Teşekürler Refik kardeşim

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Canın soğolsun abi hiç problem değil söylemiş olman vermenden daha değerli bizim için..