Site Yöneticilerinden Ricam!!!

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Arkadaşlar son zamanlarda sitenin databasende bir yorgunluk seziyorum evde nete girdiğim zaman sayfalar hep yarım açılıyor ne yorum yapabiliyorum nede bişi paylaşabiliyorum site çok ağır çalışıyor ilgili olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim...

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
aynen mehmet hocam  3-4 defa yenilemek gerekiyor sayfanın tam açılması için birçok gereksiz birçok binlerce kez sorulmuş soru birçok aynı amaçla açılmış konu var bi temizlik yapılsa hiç fena olmaz :)

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
bendede aynı durum var bende internetimin ağır olduğundan sanıyordum ama diğer sayfalar açılırken bu site ağır açılıyordu bazende hiç açılmıyordu demekki bir çok kişide aynı sorun varmış çözülse iyi olur

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
aynen özellikle 2 sayfa açınca 2. sayfa ya hiç açılmıyor ya da bir kısmı açılıyor.

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Dün 3 konuya yanıt yazmak istedim ve defalarca tekrarlamama rağmen hiçbirisi sayfaya düşmedi.Yönetimin bilgisine.

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Selahattin abi Günay beyle bir görüşün isterseniz.
site server sağlama ve diğer konularda kendisinden profesyonel yardım alabilirsiniz.siteye girememek veya sayfaların açılmaması, akşam saatlerinden sonra hiç açılmama gibi problemler soğukluk yaratıyor içimizde...

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Bu konu yüzünden siteyi terketmek durumunda kalıyoruz sizden ricam bir an önce giderilirse bizde o kadar aktif olmayı istiyoruz çünkü aktif olamıyoruz...