Sitemizde 20 tl den düşük fiata muhabbet yavru satışına izin verelimmi-vermiyeli

Sitemizde 20 tl den düşük fiata muhabbet yavru satışına izin verelimmi-vermiyelimmi-EVET-HAYIR

• Evet izin verelim satsınlar

Kullanılan: 17 20.7%
  • Hayır izin vermeyelim satmasınlar

Kullanılan: 65 79.3%

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
isteyen istediği fiyata alsın ama bizim sitemizde 20 tl olsun bizim sitedeki kuşların bence herkes kalitesini biliyor olmalı herkesin ne kadar özenle hiç bir masraftan kaçmadan ilgilendiğini bu işi paradan çok severek yaptığımızı ama yinede yapılan masrafların ve bence en çokta emeğin karşılığı olarak 20 t olmalı

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Bence izin verilmeli. Sebebine gelince Eminönündeki kuşçularda bugün 15tlye gördüm...

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
20 lira gayet makul bir fiyat
45 liraya aldığımız çuval yem 55 lira oldu örneğin;
maliyet zamlandıysa tabiki kuşlarada zam olmalı.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
aykutsüzer' Alıntı:
45 liraya aldığımız çuval yem 55 lira oldu örneğin;
maliyet zamlandıysa tabiki kuşlarada zam olmalı.
  Size katılıyorum Aykut bey;
  Yumurtanın kolisi 4.50TL idi 3 ay önce; şimdi 9.80 TL..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Serkan oylamayı kilitledim bak bakalım sonuçlar gözüküyormu

Sitemizde 20 tl den düşük fiata muhabbet yavru satışına izin verelimmi-vermiyelimmi-EVET-HAYIR

Evet izin verelim satsınlar 19 (22.1%)
Hayır izin vermeyelim satmasınlar 67 (77.9%)
Toplam Oy Verenler: 86

Oylama tarihini erkene aldık oylama bitmiştir arkadaşlar buna göre sitemizde yavru muhabbet kuşu satmak istiyenler
20 tl altına kuş fiatlarını yazmasın özelden veya telefonla isterse bedavaya versin
Burda ucuz kuş satıyorum diye lanse etmesin lütfen

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
her üretilen imal edilen yapılan eşya canlı vs...  bir bedeli bir degeri olmalı hakettigini bulmalı

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yerinde bir anket olmuş. Herşeye zam geliyor ama verilen emeğin değerini bulması gerekli

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Her işin bir  bedeli  vardır yavrular içinde sarfedilen emeğin karşılığı olmalı  doğal olarak

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
yavruların degeri bu kadar olmamalı ama bundan aşagıda satmak zarardan başka bir şey degil bence .

Yasin035

Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
YAVAS
Rahmetli SAKIP SABANCI bir sözünde ucuz birşey alacak kadar ZENGİN değilim demiş.... alkisd alkisd alkisd

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Kesinlikle taban fiyat 20-TL den aşağı olmamalı. En azından minimum masrafları karşılar

EmreAKELÜ

Üyemiz
Web sitesi
www.derinokyanusakvaryum.com
Adı
Emre
Soyadı
AKELİ
Sonuç vatana millete hayırlı olsun. İnşallah 20 tl den aşşa olmasın diyen arkadaşlar satılmayıp ellerinde kalınca 1 tas yem verirken kuşlar elde kalında olcak 5 tas yem okadardaha emek yorgunluk masraf işin içinden çıkamayınca arkadaşlar kuşlar 15 tl diye yazmazlar inşallah. ALLAH.CC Hayırlısını versin. Saygılarımla...

efe_kuş cenneti

Yeni Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
gonca
icon_wall selam üye arkadaslarım önceliklenasılsınız allahım herkeze tüyü kadar yavrular almayı nasip etsin bence 20 liranın altında satılmasına bende karşıyım selahattin abi kıvrık kagalılar dergının den alacagımız vermiş oldunuz sertıfıkayla rahat üretim yapmamız mümkünmü bu cıkan 5199 konulu yasa  için yeterlimi yoksa baska belgelerde cıkartacazmı bende semıner katılıp bilezik almak istiyorum bırde bende yasal yoldan uretım yapıp satmak istıyorum ama izmirde bulundum semt ev de uretmeye ruhsat vermıyor ne yapmam lazım

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Abi fiyatta herkes özgür olması mantıklı bence bazı arkadaşlarında değindiği gibi ellerinde kaldığında ne yapacaklar ama bilezikli yavrularda bence 20 tl sen aşağı fiyat kesinlikle olmaması lazım tabi bu benim şahsi fikrin herkesin düşüncesine saygıliyim Rabbim kimseyi layiği ile yaptıgı işte mahcup eylemesin

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
arkadaşlar konu 2011 de açılmış ve anket sonuca bağlanmış
eski konular neden güncellenirki?