Sitemizde 20 tl den düşük fiata muhabbet yavru satışına izin verelimmi-vermiyeli

Sitemizde 20 tl den düşük fiata muhabbet yavru satışına izin verelimmi-vermiyelimmi-EVET-HAYIR

• Evet izin verelim satsınlar

Kullanılan: 17 20.7%
  • Hayır izin vermeyelim satmasınlar

Kullanılan: 65 79.3%

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Bence  bu gibi  konular  güncellenmeli  ve  12  13  kus satmak isteyen  zihin fukaralı emek hırsızları  ve  baltayacılar  bunu  okumalı görmeli...

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Emre AKELİ' Alıntı:
Sonuç vatana millete hayırlı olsun. İnşallah 20 tl den aşşa olmasın diyen arkadaşlar satılmayıp ellerinde kalınca 1 tas yem verirken kuşlar elde kalında olcak 5 tas yem okadardaha emek yorgunluk masraf işin içinden çıkamayınca arkadaşlar kuşlar 15 tl diye yazmazlar inşallah. ALLAH.CC Hayırlısını versin. Saygılarımla...
Yem tarlaları var usta koymuyor yem yedirmek

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Ben üretici değilim ama üreticilerinde halini anlamaya başlıyorum , sizlerin sorununuz 15 tl den satılması değil , esas problem ithal kuşlar komple yasak olursa o zaman pazar size kalır
pazar size kalmaz ise petshop satıcılar 15 tl kuş bulursa ithal olarak - doğal olarak sizin kuşlar elinizde kalır 30 günün üzerindeki her yavru sizin için zarar yazar.
Cünki her amatör ev besleyicileri 1-2 aylık kuş alıyorlar büyük kuş onlar için iyi değil.
Bilmem anlata bildimmi.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
serbest piyasa kurallarına göre isteyen istediği fiyata satabilir sonuçta rekabet olmayan yerde kalitede olmaz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
serbest piyasa kurallarına göre isteyen istediği fiyata satabilir sonuçta rekabet olmayan yerde kalitede olmaz.
..... 12  10  7,5 LİRALIK CANLIDAN NE BEKLERSİNİZDE  NEYİN REKABETİNİ YAPARSINIZ.....UCUZ  KALİTESİZ CİN MALI GİBİ.......  ALANLARA ZATEN AKIL SIR ERDİREMİYORUM.... ALIP TA SATANIN VİCDANINDAN DA  ŞÜPHE DUYARIM........ŞAHSEN BEN NE  KÜMESİME  SOKARIM DENE VİCDANIM EL VERİR SATMAYA....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
dediklerinizde haklısınız, yalnız konu bu sitede verilen ilanlarla ilgili, bu sitede 20 liranın altında kuş satılmaması kararı anketle alındı...olay budur, yoksa tabii ki dilediğiniz başka bir sitede istediğiniz fiyattan ilan verebilirsiniz.

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum emek hırsızlaraına HAYIR...