Sitemize renk katalım

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Sevgili arkadaşlar sitemizin kurucusu veya sitenin alt yapısıyla kim uğraşıyor bilmiyorum ve bunun içinde çok özür dilerim fakat yeni olduğumu dile getirmek isterim. benim ki sadece bir fikir eğer uygun görülürse ne mutlu. sitemize canlı yayın yapan bir radyo bölümü veya istek parçalardan oluşmuş bir listenin çalınması şeklinde mini müzik standı yapsak sitemizde paylaşım yaparken daha hoş vakit geçirebilceğimizi düşünüyorum. Herkese Teşekkürler

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Hasan bey öneriniz için teşekkür ederim daha önce böyle bir uygulama yapıldı ancak gelen şikayetler doğrultusunda radyo yayınını kaldırdık.
Çünkü işyerinde olanlar yeri geliyor gizlice siteye girip aktif oluyor radyo yayını olduğundan dolayı siteye girmekten vazgeçiyor

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Hasan bey öneriniz için teşekkür ederim daha önce böyle bir uygulama yapıldı ancak gelen şikayetler doğrultusunda radyo yayınını kaldırdık.
Çünkü işyerinde olanlar yeri geliyor gizlice siteye girip aktif oluyor radyo yayını olduğundan dolayı siteye girmekten vazgeçiyor
+1

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
CemaL TANIŞ' Alıntı:
hoparlorü kapatamıyormu veya mute yapmayı :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Ayrıca İnterNet Erişim hızını yavaşlatıyordu..

E

elaziz2316

Guest
Ömer ADAM' Alıntı:
hoparlorü kapatamıyormu veya mute yapmayı :)
    Bilgisayarı ile ses ile ilgili işlem yapması gerekenler olabiliyor. Hoparlörü kapatmak ya da mute yapmak çözüm olmuyor. + her yeni sekme açıldığında radyo üst üste çalmaya başlıyor. Memleketimin çok güzel canlı yayın yapan radyo ve tv kanalları var. İsteyen arkadaş oradan açsın, atsın alt tarafa güzel güzel dinlesin veya izlesin.

Hasan bey, bu düşünceniz için de teşekkürler. Her üyemizin böyle fikirleri olmalı ki, en güzelini hep beraber bulalım.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Bilgisayarı ile ses ile ilgili işlem yapması gerekenler olabiliyor. Hoparlörü kapatmak ya da mute yapmak çözüm olmuyor. + her yeni sekme açıldığında radyo üst üste çalmaya başlıyor. Memleketimin çok güzel canlı yayın yapan radyo ve tv kanalları var. İsteyen arkadaş oradan açsın, atsın alt tarafa güzel güzel dinlesin veya izlesin.

Hasan bey, bu düşünceniz için de teşekkürler. Her üyemizin böyle fikirleri olmalı ki, en güzelini hep beraber bulalım.
şaka yapmayada gelmiyor ha hemen biri çıkıp tersliyor.. :)

+ Müzik standı eklenebilir arkadaşında dediği gibi böylelikle hiç bi sorun olmaz ama siteyi yavaşlatabilir. İsteyen tıklar dinler istemeyen dinlemez ama standa ya hazır site linki verilerek seçme şansı olmadan insanlara müzik sunulur ki buda pek iyi olmaz istenilen 100 şarkı eklense oda kafadan 300 mb yapar birde okey tavla gibi şeyler eklensin denilmişti ama oda insanları forumdan uzaklaştırır.Sanki böyle iyi gibi...

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
bence dokunmayın hiç çok güzel bi sitemiz var bilindiği üzere birçok site var fakat en kullanışlı olanı bu site mp3 programları canlı yayın yapan radyo siteleri oyun siteleri mevcut gereksiz yere hızımızı düşürmeyelim hız düşerse bir link yarım saatte açılırsa kullanıcı oranı düşecektir ve kullananlarda çok zevk alarak kullanamayacaklardır benim fikrim tabi büyüklerimiz daha iyi bilirler.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
her fikre açığız ama bence bölesi süper arkadaşlarında dediği gibi isteyen radyo açsın dinlesin burda bilgi alışverişi yapmak en iyisi yavaşladığı zaman hoş olmaz

E

elaziz2316

Guest
Ömer ADAM' Alıntı:
şaka yapmayada gelmiyor ha hemen biri çıkıp tersliyor.. :)
    Ömer kardeşim, amacım terslemek değil di. Biz burada bir aileyiz (şahsen ben öyle olduğunu düşünüyorum). Herkes aklına gelen fikirleri tabiki buradan yazacak. Tüm fikirlerin başımızın üstünde yeri vardır. Artıları eksileri ortaya konulacak ve ona göre hareket tarzı belirlenecek.

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. okey tavla oyun tarzı şeylerin forumda amaçtan sapmalara yol açacağını düşünüyorum o yüzden ben de karşıyım oyun tarzı eklentilere. Sitenin sürekli kullanıcısıysan bu tarz şeylere önem vermessin ama dışardan gören bir kimse site hakkında olumlu düşüncelere kapılmalı diye düşünüyorum. zaten daha sonra forumda etkileşimlere girdi mi aynen benim gibi bağımlısı olur :) Benim ki sadece faydası olur diye bir fikirdi herkese çok teşekkür ederim ama ben radyo olmasada müzik listesi yapılıp onun belirli aralıklarla çalınması düşüncesine olumlu bakıyorum