Sivas Merkez'de Üreticiler Ve KAfesler ?

Umit Murat

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Murat
Büyük otelin karşısında bir arada vardı ufak bir dükkan, bir çift muhabbet almıştık arkadaşa, yavru da vermişti, bir de merkezden yenişehir e giderken cumhuriyet fırınının birkac dükkan yanında biryer vardı, başka hatırlamıyorum, öyle çok büyük bir petshop yoktu. Ayrıca fiyatlar baya tuzluydu. Pazarlık yapmayı unutmayın.

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
Umit MURAT' Alıntı:
Büyük otelin karşısında bir arada vardı ufak bir dükkan, bir çift muhabbet almıştık arkadaşa, yavru da vermişti, bir de merkezden yenişehir e giderken cumhuriyet fırınının birkac dükkan yanında biryer vardı, başka hatırlamıyorum, öyle çok büyük bir petshop yoktu. Ayrıca fiyatlar baya tuzluydu. Pazarlık yapmayı unutmayın.

Siz Sivastamı Yaşıyorsunuz Hocam
Bide Büyük Otelin Orda Tam KArşı aradamı Yan Dükkanların ordamı?

Umit Murat

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Murat
pazaristanın köşe var ya, onun bir bitişik araydı yanlıs hatırlamıyorsam, arada ufak bir dükkan. ben malatya da yaşıyorum, sivas ta üniversite okudum

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
ümit hocam ordan aldım dişi kuşta adamı hiç sevmedim salak salak cevaplar veriyor.:S

muhammed demir

Yeni Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
demir
SİVASTA SATILIK MOBİLYA KAFES... TOPLAM YÜKSEKLİK 224 cm GENİŞLİK 150 cm ALTI KAFES VAR ÖLÇÜLERİ 35*39*56.. EN ÜST SALMADIR ÖLÇÜLERİ 35*50*150... KUŞLAR İÇİN YUVA YEMLİK BÖLMESİ KİŞİSEL DOLABI MEVCUTTUR SELEHATTİN GÜÇLÜNÜN DOLABINDAN ÖRNEK ALINARAK YAPILMIŞTIR.. %90 I AYNIDIR MEDEFEDEN YAPILMIŞTIR...ALT KISIM DÖRT KAPAKLI DOLAPTIR. ÖLÇÜLERİ 35*50*150 DİR MALİYETİNE SATIYORUM 250 LİRAYA BIRAKIYORUM  05072799735

muhammed demir

Yeni Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
demir
Muhammed DEMİR' Alıntı:
SİVASTA SATILIK MOBİLYA KAFES... TOPLAM YÜKSEKLİK 224 cm GENİŞLİK 150 cm ALTI KAFES VAR ÖLÇÜLERİ 35*39*56.. EN ÜST SALMADIR ÖLÇÜLERİ 35*50*150... KUŞLAR İÇİN YUVA YEMLİK BÖLMESİ KİŞİSEL DOLABI MEVCUTTUR SELEHATTİN GÜÇLÜNÜN DOLABINDAN ÖRNEK ALINARAK YAPILMIŞTIR.. %90 I AYNIDIR MEDEFEDEN YAPILMIŞTIR...ALT KISIM DÖRT KAPAKLI DOLAPTIR. ÖLÇÜLERİ 35*50*150 DİR MALİYETİNE SATIYORUM 250 LİRAYA BIRAKIYORUM
05072799735

Umit Murat

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Murat
Kuşun hayırlı olsun , iyi bir bakımla inşallah çok çok yavru alırsın.