SİZCE BU 3 ÇİFTİMDEN YAVRU ALMA İHTİMALİM NEDİR?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
bence en az 3 çift kalsın, kalabalık ortamda daha hızlı üreme hızı artıyor, eski çiftlerden verim alamadıysanız yeni çiftleri deneyin derim...

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
çok uğraşıyorum yazmışsın belkide bu yüzden yavru alamıyorsun. Muhabbet kuşları ürken hayvanlar bende yaptım bu hatayı yumurtladımı çiftleştimi mamayı yiyormu diye habire gözüm üzerlerindeydim 1 ay boyunca sadece mamasını suyunu vitaminini ver başka birşey yapma bakalım durum ne olacak.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ahmet KARA.' Alıntı:
bence en az 3 çift kalsın, kalabalık ortamda daha hızlı üreme hızı artıyor, eski çiftlerden verim alamadıysanız yeni çiftleri deneyin derim...
diger muhabbet kuşlarımı sattım elimde 2 tane çiftim kaldı.bu şekilde daha iyi oldu hayırlısı bakalım

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Emre EDİZ' Alıntı:
çok uğraşıyorum yazmışsın belkide bu yüzden yavru alamıyorsun. Muhabbet kuşları ürken hayvanlar bende yaptım bu hatayı yumurtladımı çiftleştimi mamayı yiyormu diye habire gözüm üzerlerindeydim 1 ay boyunca sadece mamasını suyunu vitaminini ver başka birşey yapma bakalım durum ne olacak.
aynen size katılıyorum.çok ilgilendigim için yavru alamadıgımın bende farkındayım ama sevgi işte napayım,1 saat görmesem bile merak ediyorum nasıllar iyilermi felan diye :)
ama bundan sonra hep uzaktan sevecem  friend

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
asıl mutluluk 5 yavru büyüyor salıyorsun hepsini salonda 7 kuş kimisi üstünde kimisi sofrada bişeyler yiyor. biraz sabredersen sende bu zevki tadarsın.