Sizce bu Kafes nasıl ?

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Merhabalar.

Hobi amaçlı üretim yapıcam aşağıda fotoğrafını koydugum 32X32X32 CM ÖLÇÜLERİNDE 2 YEMLİK 2 TÜNEKLİ PLASTİK TAVALI 3 KAPILI APART ÜRETİM KAFESİ 5 katlı kafes uygunmudur acaba ?

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
üretimde genelde bu kafesler kullanılıyor uygundur. ama ben hobi üretim için evde her çiftime kocaman çifthane kullanıyorum :) rahat hareket edip, uçsunlar diye :)

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Sayra SENSES' Alıntı:
üretimde genelde bu kafesler kullanılıyor uygundur. ama ben hobi üretim için evde her çiftime kocaman çifthane kullanıyorum :) rahat hareket edip, uçsunlar diye :)

60X37X27 CM ÖLÇÜLERİNDE 4 KAPILI 4 YEMLİKLİ ORTADAN BÖLMELİ IZGARA VE PLASTİK TABANLI ÜRETİM KAFESİ Sizin kullandığınız kafesler  bu boydamı Sayran bey ?

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Enver ERGİN.' Alıntı:
60X37X27 CM ÖLÇÜLERİNDE 4 KAPILI 4 YEMLİKLİ ORTADAN BÖLMELİ IZGARA VE PLASTİK TABANLI ÜRETİM KAFESİ Sizin kullandığınız kafesler  bu boydamı Sayran bey ?
benimkiler Genişlik : 60, Yükseklik: 41, Derinlik : 28 ölçülerindeler, 1 tanede daha büyük salmam var yavruları atıyorum :) 

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Sayra SENSES' Alıntı:
benimkiler Genişlik : 60, Yükseklik: 41, Derinlik : 28 ölçülerindeler, 1 tanede daha büyük salmam var yavruları atıyorum :)
Ben ilkten salmayı düşündüm fakat bi kaç kişi verimin düşüneceğinden bahsetti ve tecrube olmayınca korkuyla apart kafes aramaya başladım :)

MuratAteş1

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
Ateş
Dün bende

Genişlik : 60, Yükseklik: 41, Derinlik : 28

Bu ölçülerde çifthane kafes aldım şimdi geldi kontrol ediyorum

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Enver ERGİN.' Alıntı:
Ben ilkten salmayı düşündüm fakat bi kaç kişi verimin düşüneceğinden bahsetti ve tecrube olmayınca korkuyla apart kafes aramaya başladım :)
salma üretimi zor ve riskli en güzeli bu kafes veya benzer kafeslerde üretim :) bence doğru seçim yapmışsınız başarılar...

MuratAteş1

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
Ateş
Sayra SENSES' Alıntı:
salma üretimi zor ve riskli en güzeli bu kafes veya benzer kafeslerde üretim :) bence doğru seçim yapmışsınız başarılar...
Salma üretimi neden zor ve riskli

Bende hobi amaçlı bakıyorum

Alış amacım kuşlar rahat etsin  , ferah olsunlar..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ne uretecegınede baglı  bır konu...show mu  jumbo mu kırık mı  cek mı yerlımı  lakın genelde  show ıcın  60*40*45  ıdeal...gerı kalanların ıcınse  40*40*40  akıllı yemlık kapısı olan (gıyotın kapı) yatay tellı ızgaralı  ıkı kapılı olanlar ıdeal....hobı ıcınde kesınlıkle Pvc onerırım bende suanda  var kullanıyorum tertemız  saglıklı....ve dun aksamda ısık sıstemı yaptım basıtce cok daha guzel oldu....ve onumuz kıs bunu dusunerekten ıslem yapınız...

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Murat ATEŞ' Alıntı:
Salma üretimi neden zor ve riskli

Bende hobi amaçlı bakıyorum

Alış amacım kuşlar rahat etsin  , ferah olsunlar..
salma üretimde hastalık oldumu anlaşılana kadar diğer kuşlarında telef olma riski var. çok iyi takip etmek gerek. ayrıca eşlerin birbirini kıskanıp, yaralayıcı kavgalar olması mümkündür. tek tek kuşların takibi, bakımı,yavru bakımı, diğer kuşların yavru öldürmeleri gibi biraz meşakatli yanları vardır....

MuratAteş1

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
Ateş
Sayra SENSES' Alıntı:
salma üretimde hastalık oldumu anlaşılana kadar diğer kuşlarında telef olma riski var. çok iyi takip etmek gerek. ayrıca eşlerin birbirini kıskanıp, yaralayıcı kavgalar olması mümkündür. tek tek kuşların takibi, bakımı,yavru bakımı, diğer kuşların yavru öldürmeleri gibi biraz meşakatli yanları vardır....

Heee :)

Bende zaten 2 kuş var.

Ben çifthane ile salmayı karıştırdım

Kusura bakma :)