SİZCE BUNLARDAN EN VASIFLISI HANGİSİ (Bektas abdurrahman)

Nejdet ODABAŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
Nejdet
Soyadı
ODABAŞ
bektas ustad, kafa ve gerdanlığa bakarım ve en önemlisi bilezik tkf olacak.. mavi de 2 bilezik var gibi?

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Nejdet ODABAŞ' Alıntı:
bektas ustad, kafa ve gerdanlığa bakarım ve en önemlisi bilezik tkf olacak.. mavi de 2 bilezik var gibi?
Evet siyah olan kendi bileziği,mavi olan klips

Hangi ülkeye ait olduğu önemli değil. TKF de var başka ülkeden de var,kuşların hepsi benim diye bil en iyisini hangisi olduğunu bilmek istiyorum

salih çeliker

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
ÇELİKER
bence bunalarden sapsaarı olan ve ustundeki beyaz en vasıflı tüyleri düzgün ve saglıklı görünüyorlar MAŞALLAH :)

carpenectum

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Alver
Görüntüler değerlendirme açısından yeterli olmasada nacizane fikrim en vasıflısının fiziksel farkından dolayı 3 numara olduğudur.

tankut

Üyemiz
Adı
TANKUT
Soyadı
UNAL
Bence 3. resimdeki en güzeli. Duruşu, tüy yapısı, kafa iriliği, kamburu yok, yakaları uzun ve sık, kanatlar düşük değil, cere dolgun ve pürüzsüz, kanat ve kuyrukta bi kaç yüy eksik ama 1 aya tamamlar.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Hepsinin maşallahı var hepsi birbirinden vasıflı...

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
maşallah güzel kuşlar kardeş ama vasıf başka birşey kuş güvercin kadar bu vasıflı demek değil kuşun bi fotoğrafından bu vasıflı diğeri değil denmemesi gerek önemli olan kuşta ki simetri ,melaninleşme, hangi renk grubundansa o özellikleri taşıyor mu o, kondisyonu vs. yada yavru içinse eşi ile verdiği bu olasılıkları taşıyan o ağız daki yavru sayısı vs. çok özellik var.KUŞLARIN GÜZEL BENİ YANLIŞ ANLAMA SADECE FİKRİMİ SÖYLEMEK İSTEDİM. BENCE YARIŞMALARDA KULLANILAN PUANLAMA CETVELİNİ AL DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞ BÖYLE FOTOĞRAFLA OLMAZ. BOL VE SAĞLIKLI ÜRETİMLER KARDEŞ