sizce dogrumu yaptim ?

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
arkaslar mama yaptim ilk defa kuslarima ama yemlerini cikardim bile bile alisin diye mamaya
mama'nin icindekiler:
yumurta
tarcin
misir unu
bide ne zaman cikarim mamayi ?

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
hava cok sicaksa yumurtanin cabuk bozulacagi icin 3-4 saat yeterli sicak degil ise 5-6 saat kamasinda mahsur yok ama manin icindekiler sanki biraz az havuç falan rendelerseniz bebe biskuvisi ufalar yada rondoda cekerseniz daha iyi olur forumda mama tarifleri mevcut biraz arastirip mamanin icerigini arttirin

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Özgür MADEN.' Alıntı:
hava cok sicaksa yumurtanin cabuk bozulacagi icin 3-4 saat yeterli sicak degil ise 5-6 saat kamasinda mahsur yok ama manin icindekiler sanki biraz az havuç falan rendelerseniz bebe biskuvisi ufalar yada rondoda cekerseniz daha iyi olur forumda mama tarifleri mevcut biraz arastirip mamanin icerigini arttirin
Kuşların yemlerini geri takın yemeyen kuş zaten yemez abi. Sen hergün koy 1-2 güne merak edip alışırlar

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Özgür MADEN.' Alıntı:

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
mısır unu bekleyen mamada acıma yapar ayrıca alıştırmak için mamanın içine yeşillik katabilirsiniz. havuçta ekleyin mutlaka.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim kuşlarıma sürekli mama yaptığım halde yemiyorlardı bende her defasında değişik şeyler katarak yapıyordum mamayı en sonunda tutturdum şimdi yiyorlar ama aylarca yediremedim. Toz halinde satılan bebek mamalarından aldım içine bebe bisküvisini ezip un haline getirip ekledim etimek ezip koydum yumurtayı ve havucu rendeliyorum bu mamalı karışımdan koyuyorum irmik, galeta unu, kalamar kemiği, yumurta kabuğunu ezip koyuyorum arada tarçın, mısır unuda kattığım oluyor yiyorlar artık mamalarını :) Bence bebek maması yediriyor onlara deneyebilirsiniz.

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
Özgür MADEN.' Alıntı:

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Benim kuşlarıma sürekli mama yaptığım halde yemiyorlardı bende her defasında değişik şeyler katarak yapıyordum mamayı en sonunda tutturdum şimdi yiyorlar ama aylarca yediremedim. Toz halinde satılan bebek mamalarından aldım içine bebe bisküvisini ezip un haline getirip ekledim etimek ezip koydum yumurtayı ve havucu rendeliyorum bu mamalı karışımdan koyuyorum irmik, galeta unu, kalamar kemiği, yumurta kabuğunu ezip koyuyorum arada tarçın, mısır unuda kattığım oluyor yiyorlar artık mamalarını :) Bence bebek maması yediriyor onlara deneyebilirsiniz.