sizce eş olurlar mı ?

dj_mur

Yeni Üyemiz
Adı
Murat

dj_mur

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
çok teşekkür ederim en kısa zamanda irtibata geçip kafesi degiştircem inş. eş tutarlar.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
dişi kızgın. fakat kafes dışına salmayın.

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
çift kuşları kafes dışına salmayı neden önermiyorsunuz acaba öğrenebilirmiyim

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
KUŞLARIN LOKUM GİBİ MAŞALLAH
EŞ TUTARLAR...
SİTEDE YETERİNCE BİLGİ VAR ÇİFTLEŞTİRMEK İÇİN:)

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
çift kuşları kafes dışına salmayı neden önermiyorsunuz acaba öğrenebilirmiyim bu soruya cevap alabilirmiyim

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gökhan CAKAY' Alıntı:
çift kuşları kafes dışına salmayı neden önermiyorsunuz acaba öğrenebilirmiyim bu soruya cevap alabilirmiyim
kuşlar eğer tam çift olmamışsa dışarı salındığında erkek dişiye yaklaşmak istediğinde dişi reddetmek isterse dolaşacağı veya uzaklaşacağı alan geniş olur
ancak anlaşan çiftlerde sıkıntı olmaz kafeste dışarıda heryerde çiftleşebilirler..

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Mert AYDIN' Alıntı:
kuşlar eğer tam çift olmamışsa dışarı salındığında erkek dişiye yaklaşmak istediğinde dişi reddetmek isterse dolaşacağı veya uzaklaşacağı alan geniş olur
ancak anlaşan çiftlerde sıkıntı olmaz kafeste dışarıda heryerde çiftleşebilirler..
+1

dj_mur

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
Arkadaşlar bugun erkegin yem kustuğunu gördüm. ve hemen yuvalığını taktım.ama sanki dişi isteksiz gibi duruo erkek dişinin etrafında dört dolanıo ama dişi hiç umursamıyor. tüy düzeltmesine devam edio...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Murat AKDERE' Alıntı:
Arkadaşlar bugun erkegin yem kustuğunu gördüm. ve hemen yuvalığını taktım.ama sanki dişi isteksiz gibi duruo erkek dişinin etrafında dört dolanıo ama dişi hiç umursamıyor. tüy düzeltmesine devam edio...
yazdığına göre iyi yoldalar.