Sizce Hangi Kafes

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Arkadaşlar Merhaba . elimde 2 adet kafes var . şu anda sarı olanı kullanıyorum.Muhabbet kuşlarımın çiftleşmesi için hangi kafesi kullanmam gerekir..ama üstadlara sormak istedim.ikisinede yuvalık takılıyor. Benim aklımda , büyük olan kafesi ürettiğim yavruları koymak var.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Daha Bir çift var beyler .kafes değiştirisem ayrıca stres yapmazmı kuşlarda  icon_think

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
1 çift varsa yorum yapacak kadar bilgınde varsa neden konu açıyorsun...? kuşların yerı ne kadar geniş olursa o kadar rahat eder bilgine. icon_naughty

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Faruk ŞANLI' Alıntı:
1 çift varsa yorum yapacak kadar bilgınde varsa neden konu açıyorsun...? kuşların yerı ne kadar geniş olursa o kadar rahat eder bilgine. icon_naughty
faruk bey yorum yapmadım .kafesi değiştirsem stres yaparmı diye soru sordum . Hemen yanlış anlamayın.  icon_naughty

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Bence kuşlarınBüyük olan kafesde olması daha iyi enazından kendi aralarında oynamaları rahat olur ve ucabildikleri içinde yağlanma problemin olmaz:

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Alan buyuk olmasi ve cift tunek (tuneklerde geciste ziplayarak degil ucarak olmali) olmasi bence yararlidir