sizce hangisi?

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
selamlar!
üretim ve temizlik için evde sizce en uygun kafes hangisi?
1. kafes

2kafes

Elimde her ikisinden de var ama kuşlar şu an pvc kafeste.Sizce üretim ve temizlik açısından kolaylığı sağlaması bakımından hangisini önerirsiniz?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Birinci kafeste kuşlar daha rahat ederler gibi geliyor ama ikinci kafeste de temizlik kolay olur, hangisine alıştılar ise onda dursunlar, çünkü sürekli kafes ve yuva değişikliği çiftleşme zamanını uzatır...Sizden ricam birinci kafesten bende almak istiyorum, gerçek bir fotoğrafını çekip ekleyebilir misiniz, bir de tam ölçülerini en, boy, yükseklik olarak yazabilir misiniz?

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
Ben bu kafeslerin ikisini de kullandım

temizlik açısından pvc çok kullanışlı ama benım gozlemledığım kadarıyla tel kafeste kuşlar daha keyıflı oluyor.strese girmiyor bana soracak olursan tel kafesi tavsiye ederım

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
tam net ölçülerini hatırlamıyorum,çünkü kafes depoda,ama 45x35x40  olarak hatırlıyorum.ama depoya gittiğimde net ölçerim sizin için.
teşekkürler hepinize

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Kuşlarınızın büyüdüğü ortam önemli. Boxta büyüyen bir kuş tel kafese alışana kadar sıkıntılar doğabiliyor aynısı tel kafesde büyüyen bir kuş içinde geçerli fakat 2. fotoğrafdaki kafesde çok kapalı değil mi ? çevre kirlenmeyecek diye de kafesi o kadarda kapatmaya gerek yok bence değil mi ?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
İsmet TAŞÇI' Alıntı:
tam net ölçülerini hatırlamıyorum,çünkü kafes depoda,ama 45x35x40  olarak hatırlıyorum.ama depoya gittiğimde net ölçerim sizin için.
teşekkürler hepinize
Gerek kalmadı,  teşekkür ederim ilginize...

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Enver ERGİN.' Alıntı:
Kuşlarınızın büyüdüğü ortam önemli. Boxta büyüyen bir kuş tel kafese alışana kadar sıkıntılar doğabiliyor aynısı tel kafesde büyüyen bir kuş içinde geçerli fakat 2. fotoğrafdaki kafesde çok kapalı değil mi ? çevre kirlenmeyecek diye de kafesi o kadarda kapatmaya gerek yok bence değil mi ?
çok doğru,haklısınız.
ancak şu an oturduğum ev 2+1 ve çok küçük.inşallah kışa yeni evime geçme planlarım var,o zaman rahat bir kafese geçeceğim.kuşlarım tamamen tel kafeslerde büyüme.ancak üretim düşündüğüm(temizleme ve sayı bakımından zorluğu) ve evin durumu nedeniyle bu kafese geçtim.saygılar