philippe18
Üyemiz
Sizce Petshoplarda satılan eş denilen kuşları mı almalıyım yoksa ayrı ayrı iki yetişkin kuş satın alıp onları kuşcuda aynı kafese koyup bir süre izleyeyim mi? Önerilerinizi bekliyorum??
ne kadar emin konuşuyorsunuz denediniz miGökhan YILDIZLI' Alıntı:güvenilir bir pet shoptan tabiki de eş denilen kuşları alabilirsiniz ama 2 yetişkin kuşu alıp aynı kafese koyupta izlemekle olmaz bu iş,
abi anlaşan ve beğendiğin her kuşu alabilirsin zaten bize soracak halin yok byeMehmet DİKBAŞ' Alıntı:Abicim ben pershop a gittiğimde bakıyorum kuş topluluğun içinde nadir bir iki çift birbirlerini öpüyorlar kaşıyorlar bence onlar alınmalı sonuçta kavga etmiyorlar birbirilerini seviyor ki kaşıyorlar öpüyürlar...
sana ne oluyor adam soru sormuş onu cevaplaıyoruz sen ne diye herşeye karışıyorsun hayırrdır arkadaş...R.Efekan ALTUN.' Alıntı:abi anlaşan ve beğendiğin her kuşu alabilirsin zaten bize soracak halin yok bye
evet denedim bir mahsurumu varR.Efekan ALTUN.' Alıntı:ne kadar emin konuşuyorsunuz denediniz mi
Sizce Petshoplarda satılan eş denilen kuşları mı almalıyım yoksa ayrı ayrı iki yetişkin kuş satın alıp onları kuşcuda aynı kafese koyup bir süre izleyeyim mi? Önerilerinizi bekliyorum diye yazmışR.Efekan ALTUN.' Alıntı:mahsurundan değil her kuş öyleymiş gibi bahsediyorsunuz size kinayeli yazmışım gibi geldi galiba bana da sonradan öyle geldi ama ben kinayeli olarak sormadım soruyu. yani denediniz mi diye sordum sadece. Ama emin konuşmayın bence çünkü her kuş aynı değildir.
ben de öyle düşünüyorum da ben sizin siz de benim yazdığımı anlayamamışsınız kusura bakmayın icon_pray friendGökhan YILDIZLI' Alıntı:Sizce Petshoplarda satılan eş denilen kuşları mı almalıyım yoksa ayrı ayrı iki yetişkin kuş satın alıp onları kuşcuda aynı kafese koyup bir süre izleyeyim mi? Önerilerinizi bekliyorum diye yazmış
güvenilir bir pet shoptan eş almanın mahsuru yok çünkü her petshop sahtekar değildir onu demek istedim ayrıca bende güvendiğim ve istediğim zaman değiştirebileceğim bir pet shoptan çift aldım şuan gayet güzel yavrular alıyorum. diğer türlü beğenilen 2 kuşu aynı kafase koyup izlemekle 1-2 saatte eş olup olmadıklarını anlamak zor çünkü ilk başlarda anlaşıyo gibi görünen kuşlar ortam değiştirdiklerinde birbirinden nefret edebiliyorlar. bunun için en iyisi ya yavrudan alıp eşlemek yada salmadaki grup halindeki kuşlardan anlaşan bir çift almak en iyisidir.
haklısınız ama sonuçta pet shoplarda buradaki üreticilerden alım yapıyor ayrıca hiçbir üretici elindeki çalışan iyi çifti satmıyor, pet shopları savunmuyorum ama sonuçta üreticilerin kuşlarını satabildikleri tek noktada pet shoplar benceRahmi ÇALIŞ' Alıntı:petshoplar itibarını kaybetmiş bence az anlamasan elinden ne gelirse yapıyor 4 petshopta bunu gördüm çok az adam akıllı iş yapan edepli insan.
en güveniliri üretici arkadaştan almak ayrıca kötü kuş vermezler sitedeki itibarları sarsılır.Erhan KİRET' Alıntı:site kuralları gereği ad soyad yazmalısın philippe18.
ayrıca benim tavsiyem istanbulda birsürü üretici arkadaşlarımız abilerimiz var onlardan yavru halde bir takım oluşturup yolunuza bakabilirsiniz.