sizce kafeslerimin yeri uygun mu?(resimli)

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER
merhaba arkadaşlar;
ben 4 çiftle üretim yapmaktayım.Bugun kafeslerin yerini değiştirdim.Bi çiftimin altında yavrusu var.kafes değişikliği yavruyu büyütmelerini engeller mi?Araştırmalarıma göre kuşları yüksek yere konulması gerektiğini öğrendim.Sizce yerleri uygun mu?Şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla...

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Kafeslerin yeri uygundur

Yer degişikliginden dolayı yavruya bakmıyacaklarını sanmıyorum ama bu kuştan kuşa degişir kuşunuza bağlı bakıp bakmaması

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
sorun olmaz bence yavruya bakmaması ve yumurtayı bırakması küçük bir ihtimal ama yinede olabilir. ayrıca dolabın kapaklarını vidalarından çıkarmanı tavsiye ederim. daha şık ve güzel durur.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Aydınlatmada sıkıntı olmaz ise hiçbir sıkıntı olmaz.Slm

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
kafeslerin yeri bence uygundur. kapakları sökerseniz daha iyi olacağını düşünüyorum. kafes değişikliğini ise yavrular yuvadan uçtuktan sonra yaparsanız daha iyi olacağı kanaatindeyim.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
İsa YILMAZ.' Alıntı:
sorun olmaz bence yavruya bakmaması ve yumurtayı bırakması küçük bir ihtimal ama yinede olabilir. ayrıca dolabın kapaklarını vidalarından çıkarmanı tavsiye ederim. daha şık ve güzel durur.

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Işık olayını gozlemleyin. Işıkta bir sorun yoksa dolap kapaklarını da sökün ve kuşları rahat bırakın :)

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Işık olayını gozlemleyin. Işıkta bir sorun yoksa dolap kapaklarını da sökün ve kuşları rahat bırakın +1

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Mahmut VARLI' Alıntı:
kafeslerin yeri bence uygundur. kapakları sökerseniz daha iyi olacağını düşünüyorum. kafes değişikliğini ise yavrular yuvadan uçtuktan sonra yaparsanız daha iyi olacağı kanaatindeyim.

berel

Takipçi Üyemiz
Adı
erden
Soyadı
inanç
İsa YILMAZ.' Alıntı:

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
tahminimce sıkıntı  olmayacaktır  ama  belli olmayadabilir %50 % 50 diyeyim  size..
yalnız  bir kaç  kafes üretim için kesinlikle elverişli değil onları  40*40*40 iki giyotin kapılı  bir üretim kafesiyle değiştirmeni şiddetle öneririm..